Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Ikke den forventede finale for Kevin Verner

Super GT Danmark 
17/10/19 

Super GT DanmarkÅrets sidste løbsweekend i Super GT Danmark blev ikke til den finale weekend som Kevin Verner havde forestillet sig
 

I de første træninger på en våd Padborg Park gik det faktisk rigtigt godt og der var også fine forventninger til at skulle køre en kvalifikation i regn. De forventninger blev til fulde indfriet. Kevin kørte sig ind på en sikker førsteplads.


(Foto: Motorsporten.dk)

I den anden kvalifikation var Kevin igen med helt fremme og sluttede som nummer fire på den glatte bane. Det betød efter reglerne i Super GT Danmark at Kevin Verner skulle starte som nummer fem til første løb.

Kevin fik en rigtig god start i første løb. Han kørte sig ret hurtigt frem i feltet og fik placeret sig som nummer tre. Herefter blev løbet lidt statisk, og med sin taktiske kørsel kunne Kevin også slutte på tredjepladsen. De gode resultater skulle nu følges op i de sidste to løb med mulighed for rigtig gode point til mesterskab kontoen..


(Foto: Motorsporten.dk)

I weekendens andet løb starter Kevin som nummer seks. Igen får han en god start, selv om der er hårde kampe oppe foran i feltet. Kort inde i løbet bliver han dog påkørt bagfra af en konkurrent og det betød desværre at Kevin måtte udgå af løbet.

I pitten finder man ud af at rammen bag på bilen er så beskadiget at man ikke kan fortsætte med at køre i bilen. Dermed er årets sæson i Super GT Danmark slut for Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner.

"Det blev en kedelig måde at skulle slutte sæsonen på. Vi ville dog ikke satse noget, da vi ikke længere kunne køre om mesterskabssejren" fortalte Kevin efter løbet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Teamet bag Autoforum Racing Team Silkeborg vil gerne takke sine trofaste sponsorer, familie, venner og konkurrenter for en god sæson og alt deres opbakning. Samtidig vil teamet også sige tillykke til Kevin med det flotte resultat i årets Super GT mesterskab.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 13/10/19 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •