Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Kumho V70A gadegodkendte slicks

Job & handel 
14/10/19 

 
 
 

Kumho V70A gadegodkendte slicks

6 stk. Nye Kumho V70A - 225/45R16 89W K91 gadegodkendte semi-slicks sælges, da vi ikke kører race længere. De er helt nye, aldrig brugt og sælges nu billigt. Kumho V70A er nogle af de absolut bedste gadegodkendte asfalt racerdæk som tilmed virker rigtig godt, når det er vådt. Her får du derfor virkelig et vinderdæk til både race og trackdays!

Nypris pr. stk. 1500,- kr. ex. moms - sælges for halv pris KUN 750 DKK pr. stk.

Kontakt:
olin@kein.dk
+45 3137 3736

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.