Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted ville så gerne

DM Rally 
14/10/19 

- og faktisk havde han det som en fisk i vandet til DM6 i Rally/Anderup El Rally, på de fedtede og våde veje omkring Haderslev/Christiansfeld mestrede han kunsten, at køre stærkt under de sværeste betingelser.
 

Men fisken i vandet akvaplanede desværre på SS5, og den hurtige Ford Fiesta Super 2000 ramte en halmballe med høj fart og efterfølgende hang bilen på maven, en køler var utæt, en dør trykket, en kofanger defekt, og så måtte Jesper Bisted/Horsens og hans codriver Arly Larsen/Dianalund udgå for første gang i 2019 i DM rally regi.

Dumhed, længere var den ikke ifølge Jesper selv,
’vi havde god fart i bilen, noterne sad lige i skabet, og selvom prøverne var usædvanlig fedtede og svære, så fandt jeg en god rytme og sikkerhedsmargen’.
’Det var sindssyge gode prøver, og vi lå omkring 5-6 stykker generelt, da jeg så så udfordrede naturloven. På prøve 5, som vi kørte for anden gang, der trak jeg bremsepunktet nok bare 5-10 meter under en nedbremsning fra høj fart, og så var vi ellers bare passagerer, monster akvaplaning og så er resten til historiebøgerne, ærgerlig for det gik virkeligt fantastisk’.

Man skal også turde udfordre sig selv i en lang rallysæson, ellers flytter man sig ikke, og Bisted Motorsport gjorde netop dette, nogle gange går det godt, denne gang dog med modsat fortegn. 2019 sæsonen, har ellers været forrygende, men exit’n fra DM6 gjorde at Jesper og Arly havnede lige uden for TOP 10 i Auto Plus Dansk Super Rally mesterskabet, og på en 5. plads i klassen i det danske mesterskabs Klasse 6.

Nu er sæsonen forbi, og sæsonen 2020 skal på tegne brættet, og mere om det i løbet af vinteren, og TAK til alle sponsorerer, hjælpere, venner og alle andre som støtter op om Bisted Motorsport, uden dem/jer, ingen Bisted Motorsport.

Allan POST

 
 

DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: