Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

SportsCar Championship

Christina Nielsen efter syvendeplads i Petit Le Mans: Det har været en fantastisk sæson

SportsCar
Championship 

13/10/19 

Christina Nielsen, Katherine Legge og Bia Figueiredo sluttede på en syvendeplads i afslutningen på årets IMSA-mesterskab, som blev afgjort på Road Atlanta i Georgia natten mellem lørdag og søndag.
 


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Christina Nielsen har haft en travl 2019-sæson med deltagelser i flere højt profilerede GT3-mesterskaber, og tidligt søndag morgen blev ét af dem afgjort, da danskeren hjalp Meyer Shank Racing-teamets Caterpillar-sponsorerede Acura NSX over målstregen på en syvendeplads i Petit Le Mans. Det 10 timer lange løb blev traditionen tro afviklet på Road Atlanta i Georgia.

– En sejr eller en podieplacering havde været fantastisk, men vi havde simpelthen ikke farten til det denne weekend. Teamet leverede som sædvanlig en fantastisk indsats og gav os en bil, som vi kunne kæmpe med, men helt fra starten af løbet vidste vi, at det ville blive en hård omgang. Vi havde håbet på at kunne slutte i top-fem, men måtte tage til takke med en syvendeplads. Kæmpe tillykke til vores teamkammerater, som sikrede sig mesterskabet, siger Christina Nielsen.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Det var Christina Nielsen, som startede løbet i den gule Acura NSX GT3 klokken 12.05 lokal tid, og danskeren var især flyvende i sit aftenstint, hvor hun overtog sædet og returnerede til løbet bagest i GTD-feltet, og senere afleverede bilen på en andenplads. Præstationen gav genlyd i pitlane, og på direkte TV forklarede danskeren, at teamets samlede indsats var årsagen til det stærke comeback.

– Det har været fantastisk at være en del af Meyer Shank Racing og Heinricher Racings all-female program, også selv om jeg kun har haft mulighed for at deltage i udvalgte løb henover året. Det amerikanske mesterskab har en særlig plads i mit hjerte, da jeg to gange har sikret titlen, og banerne, menneskerne og fansene er noget helt særligt. Jeg håber, at 2020 også vil byde på ræs i USA, siger Christina Nielsen.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Danskerens 2019-sæson er dog endnu ikke færdig, eftersom Christina Nielsen den 21.-23. november stiller op til sidste afdeling af Intercontinental GT Challenge sammen med Strakka Racing og Mercedes-AMG. Finalen i det interkontinentale mesterskab afvikles på Kyalami-banen i Sydafrika.

Christina Nielsen Racing

Carlos Communication


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Road Atlanta
  • 12/10/19 - Road Atlanta - SportsCar Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS