Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Frederik Nymark tilbage i topform til finaleløbet

Super GT Danmark 
13/10/19 

Super GT DanmarkÅrets sidste afdeling af Super GT Danmark blev afholdt i weekenden og her viste han at en podieplacering til Night Race ikke var en enlig svale. For med en sejr og endnu en podieplacering i weekenden er han igen med helt fremme.
 

Med et kvalifikationsresultat som nummer fem var der lagt op til en god start på weekenden. Resultatet gav ham en startplacering til første løb som nummer fire på gridden. For første gang siden serien startede i Danmark blev der kørt løb på en regnvåd bane.


(Foto: Motorsporten.dk)

Umiddelbart så det ud til at banen ville tørre op inden starten på løbet, hvilket ikke viste sig at ske. Nymark Racing holdet havde derfor ramt lidt forbi på taktikken og Frederik sluttede på en lidt skuffende syvendeplads i første løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens andet løb skulle også køres i regnvejr og her havde teamet fundet løsningen. Efter at være startet som nummer to, havde Frederik Nymark en kort kamp fremme i feltet, hvorefter han lagde afstand til hele feltet og kørte en sikker sejr hjem.


(Foto: Motorsporten.dk)

Årets sidste finaleløb skulle vise sig at blive mere spændende end forventet. Frederik kører bilen ud til startgridden, hvor han skal starte fra plads nummer to. Da han holder stille på sin startplads går motoren ud og Frederik forsøger at starte bilen flere gange. Løsningen blev at Frederik satte bilen i gear og da de røde lamper slukker, starter han bilen og holder på gassen og dermed bevarer han sin andenplads.

Undervejs i løbet var han også nødt til at ændre sin bremseteknik, for at holde bilens motor i gang. Han kunne uden besvær forsvare sin andenplads, men turde ikke forsøge at overhale førstepladsen, selv om muligheden bød sig til efter en safetycar, af frygt for at komme til at køre både sig selv og konkurrenten af banen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det blev derfor til en plads på det næsthøjeste trin på podiet for Frederik i årets sidste løb. Fejlen på bilen viste sig efterfølgende at være vand i et stik.

Efter en sæsonstart med masser af problemer med den nye bil, bekræftede de sidste løbsweekender at Frederik Nymark er tilbage i toppen.

"Jeg vil gerne takke mit trofaste team for deres støtte i den besværlige første halvdel af sæsonen. Man kan jo også vælge at sige, jeg har været på podiet i tre ud af syv løbsweekender, så uden en uheldig sæsonstart var det nok gået bedre i mesterskabet" sagde en champagne klistret Frederik Nymark efter løbet.

Frederik Nymark vil også gerne takke alle de folk der udgør Nymark Racing og deres fantastiske store indsats de har udført i år. En stor tak skal også lyde til de trofaste sponsorer for deres store støtte og de mange hyggelige stunder. Uden jer havde det aldrig kunne lade sig gøre.

Frederik takker også de øvrige kørere i teamet for en fair kamp på banen og et godt samarbejde i teltet.

Sluttelig vil Frederik Nymark og hele Nymark Racing ønske Kevin Rossel tillykke med et velfortjent mesterskab.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 13/10/19 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •