Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Miccar Racing klar til finalen

Super GT Danmark 
11/10/19 

Super GT DanmarkMICCAR RACING er endelig klar til finalen i OK Mobil 1 Super GT Danmark.
Det har været en meget stop-start sæson for Carsten Lorenzen, da kalenderen har været delt op i tre grupper.
Sæsonen startede i april, og havde 4 løb på 9 weekender, hvorefter der var to løb i august måned – og så finalen på Padborg Park denne weekend.
 


(Foto: JJ Media)

Overordnet set har sæsonen gået godt, men den har ikke helt levet op til forventningerne. Målet inden sæsonen, var at være lidt længere fremme i feltet, men det viser også bare, hvor tæt at konkurrencen i klassen er, og hvor skyhøjt at niveauet har været. Der har også været lidt drillerier med teknikken ved de to seneste weekender. I København var det gearkasse og kobling problemet, mens en kontakt med en konkurrent sendte den hvide og grønne Mitjet V6 racer med startnummer 71 på sideruden rundt på taget.

Den rulletur betød også at der har været lidt arbejde hjemme på værkstedet, så Carsten var en tur på Padborg Park i denne uge, for lige at få tjekket bilen, og få rusten banket af sig selv. Dog satte vejret en begrænsning på antallet af omgange, men det var alligevel godt at komme i bilen igen.


(Foto: JJ Media)

Aktuelt ser det ud til at der kan komme noget regn i løbet af weekenden, men mængden og tidspunkterne må vi vente med at se, til umiddelbart inden bilen skal på banen. Det kan gå hen og blive et lotteri med dækvalget, men forhåbentlig kun i en positiv retning.

Skulle sofaen have større trækkraft end lysten til at tage til ræs, kan søndag eftermiddag følges direkte på 6’eren, og Dplay.

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (med forbehold for ændringer):

Lørdag
Træning 1 09.50
Træning 2 13.20
Kvalifikation 16.40

Søndag
Warm Up 10.25
Løb 1 12.45
Løb 2 15.35
Løb 3 16.30

MICCAR RACING

JJ Media


Læs mere om:
  • Carsten Lorenzen
  • Padborg Park
  • 13/10/19 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •