Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Ingen finale weekend for Andreas Jochimsen

Super GT Danmark 
11/10/19 

Super GT DanmarkDet er med stor ærgrelse at Andreas Jochimsen må strække våben, med meddelelsen om at han desværre ikke kan stille op til Finale weekenden og gøre arbejdet helt færdigt, selvom han allerede efter Padborg Park Night Race kunne blive kåret som vinder af AM mesterskabet.
 

Årsagen skyldes at der ikke kunne findes de økonomiske midler i tide til årets sidste løb, da sidste års aktiviteter desværre blev dyrere end forventet og dermed har gjort at sidste løb ikke blev en mulighed for Andreas rent økonomisk.

“Det er selvfølgelig utroligt irriterende og jeg er meget ærgerlig over at jeg ikke kan være med til finale weekenden og slutte et ellers godt år af med maner. Men vi må bare arbejde endnu hårde så vi kan blive 100% klar til en ny sæson”, siger Andreas Jochimsen.

Andreas Jochimsen og teamet bag har den holdning at der ikke skal køres for lånte penge for at kunne deltage, så er det bedre ikke at stille op.

Derudover skal der lyde et stort tak til alle sponsorerne og hele Team Jørgen Hansen Biler for at gøre det hele muligt for Andreas i sæson 2019.

Til den kommende sæson i 2020 er teamet bag Andreas Jochimsen atter klar og her er målsætningen en fuld sæson og en plads i top 5 i det samlede Mesterskab.

Andreas Jochimsen vil deltage i Mesterskabs ceremonien søndag eftermiddag.

Andreas Jochimsen Motorsport


Læs mere om:
  • Andreas Jochimsen
  • Padborg Park
  • 13/10/19 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •