Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Så skal medaljerne fordeles i Autoplus Dansk Super Rally

DM Rally 
10/10/19 

Starten går fra serviceparken Niels Bohrs Vej 10 i Haderslev klokken 12.01. Når feltet på imponerende 83 mandskaber i skrivende stund har afviklet de i alt otte prøver og 150 km, heraf 78 som prøvekilometre, er der mål ved Frøs Arena i Vojens, hvor også præmiefesten foregår klokken 19.00.
 

Fire prøver skal gennemkøres hver to gange. Prøve 1 og 5 er Brejning-prøven, en rundbane. Samme er Kokær-prøven, der udgør prøve 2 og 6, mens prøve 3 og 7 er Anderup A, der skal gennemkøres. Samme skal Anderup B, hvis 5,9 km udgør prøve 4 og 8 og også den pointgivende powerstage til sidst i rallyet, som KDAK-F står bag.


Kristian Poulsen og Ole Frederiksen
(Foto: Allan POST)

Flere af mesterskabsmedaljerne er givet på forhånd inden sidste afdeling, men der vil stadig være masser af tætte kampe mod uret ned gennem rækkerne – og flere af klasserne mangler både at finde sin endelige mester samt fordele de øvrige medaljer til toppen.

Helt i top i Autoplus Dansk Super Rally er Kristian Poulsen og Ole R. Frederiksen, der dog lige som sin bror Roland, der sekunderes af Freddy Pedersen, ikke kommer til start i finalen. Ind i mellem de to Skoda-mandskaber ligger Ib Kragh og Ditte Kammersgaard, der går efter at indhente Poulsen/Frederiksen i front.

”Jeg forventer mig egentlig, at der bliver kørt om årets sidste point. Mange klasser er ikke afgjort og da slet ikke på de sekundære placeringer. Prøverne bliver også en stor udfordring. De er afvekslende mellem små snoede og hurtige asfaltstrækninger, samtidigt med at vi har fundet nogle kortere stykker med grus, der nemt kan blive afgørende. Vi er lige i hjertet af de sønderjyske landbrugsområder, hvilket betyder, at alle veje på denne årstid er våde og beskidte. Deltagerne skal virkeligt køre kontrolleret for at blive på vejen helt til målstregen,” siger løbsleder Niels Erik Jørgensen.

Anderup El Rally tæller til, udover Autoplus Dansk Super Rally, også til Minirally Syd-turneringen samt DM i historisk rally.


Læs mere om:
  • Kristian Poulsen
  • Sydjylland
  • 12/10/19 - Sydjylland - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: