Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Suzuki Motorsport jagter stærk afslutning på DM-sæsonen

DM Rally 
10/10/19 

Anderup El Rally med base i Haderslev er det sidste tællende løb i kampen om årets Danmarksmesterskaber i rally, og selv om det i denne sæson ikke kan blive til nogen titler for Suzuki Motorsport, er teamet med de hurtige gule og sorte rallybiler opsat på at få en stærk afslutning på sæsonen.
 

”Vi har mulighed for at tage andenpladsen i Danmarksmesterskabet for de hurtigste tohjulstrukne biler, men det er faktisk ikke det, Mette og jeg har fokus på, når vi kører ud mod den første hastighedsprøve lørdag i det sønderjyske,” siger Kenneth Madsen (Ruds Vedby), som atter sekunderes af Mette Felthaus (Horsens). ”Vi har fokus på at vinde.”


Jacob Madsen og Kenneth Madsen jagter hver deres sejr ved DM-finalen
(Foto: Suzuki Motorsport)

”Vi går efter at blive bedste mandskab blandt tohjulstrækkerne i feltet. Vi vil gerne vinde vores klasse, og gør vi det, har vi gjort det alle de gange, hvor vi er kommet i mål. Vi vil ikke køre taktisk for at sikre os andenpladsen. Det er førstepladsen, det gælder, så vi vil give lidt show og få et godt resultat.”

Kenneth Madsen/Mette Felthaus er ikke ene om at repræsentere Suzuki Motorsport ved Anderup El Rally. De er heller ikke ene om at have muligheden for at tage en medalje. Det har Jacob Madsen/Line Nedergaard (Ruds Vedby/Fårvang) også. De har nemlig muligheden for at komme i medaljerækken for tohjulstrækkerne op til 1.600 cm3, hvis de kan gentage deres sejre fra Suzuki Rally Sorø og Rally Roskilde.

“Det gik jo meget godt sidste gang, og jeg håber, at Line og jeg kan få en god afslutning på året og forhåbentlig køre med om sejren i klassen,” siger Jacob Madsen.

Anderup El Rally har base i Haderslev, hvor der nordvest for byen skal køres fire forskellige hastighedsprøver.

”Det virker til at være nogle gode prøver, arrangørerne har fundet. Jeg har ikke kørt så mange år, så det er ikke nogen, jeg kender. En af hastighedsprøverne har et rigtig godt stykke grus, og det skal nok blive sjovt,” siger Jacob Madsen, mens Kenneth Madsen tilføjer: ”Det tegner til at blive et meget kompakt rally.”

”Det foregår jo i Sønderjylland, hvor Mettes og mine værste konkurrent, Kim Boisen kommer fra. Han og Louise Bang Christiansen har jo vundet titlen, så jeg har på fornemmelsen, at Kim nu bare vil give den gas og ikke køre taktisk, efter de har sikret sig titlen. Han bliver måske en tak hurtigere, og det gør det bare endnu mere spændende. Det er førstepladsen, vi begge kører efter at få.”

Vejrudsigten lover regn gennem det meste af lørdag eftermiddag, hvor Anderup El Rally skal køres.

”Det har jeg ikke noget imod, for det gør det bare endnu mere spændende og drilsk,” siger Kenneth Madsen, mens Jacob Madsen helst vil vælge mellem det ene eller andet. ”Jeg har det fint med regnvejr. Men hvis det skal regne, skal det også være regnvejr hele tiden, og hvis det er tørt, skal det også være tørt hele tiden. Skifter det, ender man bare med at satse – og satse forkert.”

Suzuki Motorsport
Anders Lysen


Læs mere om:
 • Jacob Madsen
 • Kenneth Madsen
 • Line Nedergaard
 • Mette Felthaus
 • Sydjylland
 • 12/10/19 - Sydjylland - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: