Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Superbike - DK

Steven Tirsgaard Dansk Mester 2019 i Superbike og Simon Tirsgaard på anden pladsen efter finalen på Jyllandsringen

Superbike - DK 
07/10/19 

Sidste afdeling af DM i Superbike og Supersport klasserne blev afviklet til finalen på Jyllandsringen i den forløbne weekend med tørvejr og til tider sol, men med lave temperaturer og kolde baner, der gav kørerne nogle udfordringer.
Løbene blev afviklet sammen med DTC og flere andre bilklasser med mange tilskuere på lægterne, der gav en god ramme omkring løbene.
 

Steven Tirsgaard vandt det Danske Mesterskab, mens Simon Tirsgaard sejrede i alle 3 heat lørdag og søndag på deres velkendte BMW S 1000 RR-motorcykler.


(Foto: Adwerk)

Lørdagens tidtagning gav en startplacering til Simon som nr. 2 og Steven på 3. pladsen og Allan Howard i front blandt de 13 startende kørere.

Heat 1 blev afviklet lørdag eftermiddag, hvor Steven skulle sikre sig 12 point for at vinde DM. Løbet udviklede sig hurtigt til en dyst mellem Tirsgaard brødrene i front af feltet. Simon vandt løbet med Steven lige efter på 2. pladsen og et Dansk Mesterskab. Allan Howard kom ind på 3. pladsen, mens hans bror Søren Howard udgik ved en afkørsel for enden af langsiden. Det var en veltilfreds Steven Tirsgaard, der erobrede DM titlen efter at lillebror Simon havde vundet titlen de 2 foregående år.

2. heat blev kørt søndag lige over middag, hvor løbet udviklede næsten identisk på samme måde efter at brødrene dumpede ned på 4. og 5. pladsen, men det ændrede sig hurtigt til, at de igen kom i front med Steven først og Simon lidt efter. Ved det ternede flag var Simon Tirsgaard nr. 1 med Steven 151 tusindedel efter det gav samtidig Simon 2. pladsen slutstillingen i DM.

Sidste heat blev kørt senere søndag, hvor Simon tog en sikker føring efter Steven fik en forhjulsudskridning og udgik af løbet. Simon kørte en sikker sejr hjem med Allan Howard kort efter. I alt har 8 kørere deltaget i Superbike serien, hvor det må siges, at der er plads til flere kørere i 2020.

Vi havde rigtig mange sponsorer og gæster med til finale løbene, der gav en rigtig god oplevelse både omkring løbene, i pit - lane samt i ryttergården Det er altid en stor fornøjelse at være sammen med dem og mærke deres opbakning og støtte omkring teamet.

Slutstillingen i DM Superbike:
Nr. 1 Steven Tirsgaard 240 point
Nr. 2 Simon Tirsgaard 211 point
Nr. 3 Allan Howard 159 point

Samtidig stor tak til alle vores trofaste sponsorer, der har gjort det muligt for teamet at stå øverst på skamlen. Den samme taknemlighed skal lyde til alle teamets hjælpere herunder alle omkring arrangementer i ryttergården.

Nu ser vi meget frem til sæsonen 2020, hvor flere initiativer allerede er iværksat.

I> Tirsgaard Racing


Læs mere om:
  • Simon Tirsgaard
  • Steven Tirsgaard
  • Jyllandsringen
  • 06/10/19 - Jyllandsringen - MC sport
  •