Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Førsteplads giver Mikkel Mac håb i kongeklassen

Super GT Danmark 
03/10/19 

Super GT DanmarkMikkel Mac øjner muligheden for at vinde mesterskabet i OK Mobil 1 Super GT, efter han med en sejr i det seneste løb er rykket op på andenpladsen i den samlede stilling.
Den 26-årige racerkører fra Team Jørgen Hansen Biler er nemlig førsteudfordrer til Kevin Rossel, der lige nu fører det samlede klassement.
 


(Foto: Denner Photo)

Mikkel Mac har ellers haft en sæson med mange tekniske udfordringer. Men efter en formidabel sejr ved Night Race har han rejst sig som en anden Fugl Føniks.

"Lad mig sige det sådan, at vi i hele sæsonen har haft mange problemer. Allerede fra start mistede vi en masse point på grund af teknisk defekt, hvor vi kom langt bagefter. Men vi kom ind i kampen igen på Jyllandsringen," forklarer Mikkel Mac.

Podiet giver power
Det var i sæsonens tredje afdeling på Jyllandsringen, at Mikkel Mac første gang kom øverst på podiet. Men allerede weekenden efter måtte han igen udgå med teknisk defekt. Ligesom han missede to heats, da feltet rykkede til København, fordi bilen drillede endnu engang.

Men alt blev vendt på hovedet, da falstringen kørte fra alle til Night Race, der er sæsonens mest prestigefulde løb.

"Lige pludselig kom vi til Night Race, hvor vi kørte efter sejren. Mesterskabet virkede til at være for langt væk. Men da vi kørte hjem derfra, så jeg på stillingen, at vi er to'er i kampen om mesterskabet. Så det er fedt. Der er en løbsweekend endnu, og alt kan ske, så jeg er fortrøstningsfuld," lyder det fra Mikkel Mac.

Kørerne kan maksimalt score 100 point i sæsonens sidste løb. Mikkel Mac er 30 point efter Kevin Rossel.

Ok.dk


Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  • Padborg Park
  • 13/10/19 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •