Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Tæt i toppen, næsten da…

Yokohama
SuperCup 

03/10/19 
Yokohama

Yokohama Supercup er mer end klar til DM finalen d 6-7 oktober på Jyllandsringen.
Med hele 18 – 20 tilmeldte racerbiler er der garanti for hæsblæsende action med DK´s fedeste Standardvognklasse. Altid med meget tætte tidstagninger, altid med tætte dueller i hele heatet, fra start til slut.
Kort sagt, masser af rigtig godt tæt race.
 

Rene Poulsen er godt nok stukket af i front med meget stabil kørsel gennem hele sæsonen. Allan Kristen indtager anden pladsen i mesterskabet, en plads han nok ikke kan flyttet ret meget på, hverken op eller ned.

De to hvide Air Connection Seater har til i år bare fundet speeden på alle de baner der er kørt på.
Men kampen om tredjepladsen er der stadig meget at kæmpe om. Steffen Alsing indtager i øjeblikket pladsen og han agter sikkert at forsvare den plads med næb og klør. Han har hele sæsonen kørt klogt og stabilt og med et, samlet nemme point op som har ligget lige foran ham.

Dog ånder Tino Vang Steffen Alsing lige i nakken, få point bagefter, og på en god dag er Tino Vang mega godt kørende i sin Seat Leon. Dog missede han Ring Djursland pga. en større skade han fik ved GP Danmark så der er ikke råd til at smide point væk.

Lige i nakken på Tino Vang og Steffen Alsing ligger Lars Højris også godt til i sin Peugeot 208, ligesom Tino missede han også Ring Djursland pga. teknisk defekt. Jyllandsringen har altid ligget godt til den lille Peugeot, så mon ikke han vil kæmpe det han kan for at hente point til en samlet tredjelads. Mega spændende bliver det i al fald mellem de tre tændte racerkører i hver deres bilmodel. Chris Poulsen er i den klar i hans ombyggede ex BMW DTC racer. Han viste i den grad på Ring Djursland at alder er ingen hindring. Han er virkelig ved at have fundet farten i bilen. Han må helt sikkert være en outsider til en podieplads.

Michael Kildevæld er ligeledes tilbage for fuld power efter nogle afbrændte turboer, han er helt sikkert klar på at slutte sæsonen godt af efter at have misset en del heats pga. defekter. Der er ligeledes flere kendte ansigter tilbage i klassen, Kurt Poulsen i VW Polo, Dan Pedersen i en meget potent Honda S 2000, og flere andre som sikkert vil gøre deres til at Yokohama SuperCup bliver weekendens mest seer venlige race.

Så op af stolene, ud på Jyllandringen, Race skal opleves live med øjne og næse, ikke foran TVét. Skulle du dog være forhindret kan alle løb følges på DTC’s Youtube kanal. Se mere på DTC’s & Yokohama Supercup’s hjemmesider.

Yokohama Supercup er allerede godt i gang med planlægningen til næste sæson, en sæson vi venter os meget af, der er flere meget spændende tiltag i støbeskeen. Flere blier er allerede ved at blive bygget rundt om på de danske racerværksteder, så 2020 sæsonen tegner allerede rigtig spændende.

Yokohama SuperCup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 06/10/19 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: