Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Jens Peter Lange bliver ny sports- og løbschef for Classic Race Aarhus

Classic Race
Aarhus 

03/10/19 

Classic Race Aarhus styrker sin organisation med Jens Peter Lange som ny sports- og løbschef for Nordeuropas smukkeste racefestival.
 

Det sportslige skal være i højsædet, når den 11. udgave af Classic Race Aarhus køres den 15.-17. maj 2020 på vejene omkring Mindeparken i Aarhus. Derfor har Classic Race Aarhus tilknyttet Jens Peter Lange som ny sports- og løbschef.

”Jeg er glad for, at vi har fået Jens Peter med på holdet,” siger Poul Dalsgaard, adm. direktør for Classic Race Aarhus. ”Jens Peter har masser af erfaring med sig fra motorsporten og har et stort netværk indenfor branchen, som kan komme Classic Race Aarhus til gavn og glæde.”


Jens Peter Lange bliver ny sports- og løbschef hos Classic Race Aarhus
(Foto: Morten Dam)

Jens Peter Lange har i de seneste seks år været direktør for Copenhagen Historic Grand Prix. Inden da arbejdede han i en lang årrække indenfor den automotive branche. Det vil han udnytte i Classic Race Aarhus, som siden starten i 2010 har doneret mere end 1,3 mio. kroner til arbejdet for børns trafiksikkerhed.

“Omend Copenhagen Historic Grand Prix og Classic Race Aarhus grundlæggende er to forskellige arrangementer, er motorsporten så at sige krumtappen, og derfor håber jeg, at jeg specielt her kan bidrage med min erfaring fra et gadeløb i en storby,” siger Jens Peter Lange. “Jeg har altid syntes, at Classic Race Aarhus ligger i utroligt smukke omgivelser, og jeg håber, at jeg sammen med det nye hold med både gamle og nye kræfter, som Poul har sat, kan være med til at videreudvikle Classic Race Aarhus.”

Udover Copenhagen Historic Grand Prix fortæller Jens Peter Langes generalieblad også, at han er født i den tyske by Giessen og opvokset i Mönchengladbach.

“I den nye oprettede stilling i Classic Race Aarhus vil jeg sammen med Steffen Møller, der fortsætter i organisationen som sportskoordinator aktivt trække både i mit danske, men i særdeleshed i mit tyske netværk”, fortæller Jens Peter Lange og fortsætter: “Ikke mindst grundet min tyske opvækst har jeg været heldig med at opbygge et stort netværk i Tyskland specielt indenfor bilbranchen. Det vil jeg gerne aktivere, for jeg synes også, at der ligger et stort, uudnyttet potentiale for at trække publikum fra Nordtyskland og specielt Hamborg til Aarhus den 15. - 17. maj næste år.”

Jens Peter Lange tiltræder den 14. oktober.

Classic Race Aarhus

Morten Alstrup