Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ELMS

KEO Racing rykker op

ELMS 
02/10/19 

Lige siden Formel deltagelsen i Formel Renault 2,0 NEC, har man kigget fremad mod større mål. Det første kom da man besluttede at køre i LMP3 klassen i ELMS regi. Efter et par sæsoner her, har KEO Racing besluttet at man sideløbende vil deltage i storebror klassen LMP2 i 2020. Her vil det være i ELMS regi.
 

De fleste sportscar interesserede ved at LMP2 er klassen lige under LMP1. Nu har KEO Racing besluttet at det skal prøves sideløbende med at man forsat deltager i LMP3 klassen. Ambitionerne tæller i første omgang deltagelse i European Le Mans Series, hvor også den hidtidige deltagelse i LMP3 har været.


(Foto: KEO Racing)

Løbene i LMP2 som fordeler sig over 6 løb á 4 timers varighed, køres i 6 forskellige lande. KEO Racing har fået mulighed for at anvende en Dallara P217 bil. I øjeblikket afventes der nye opdateringer til bilen. Dernæst skal bilen gennemgåes grundigt og gøres klar til de første tests. Hen over vinteren vil man også lade potentielle kørere teste bilen med henblik på en udvælgelse af kørere til den kommende sæson.


(Foto: KEO Racing)

Kim Olsen, teamejer:
"Vi ser frem mod det perfekte lineup i teamet og selvfølgelig ende med et godt resultat. Hele teamet er meget spændt på vores deltagelse i LMP2."

For ELMS deltagelsen gælder det at der er officielle testdage d. 30. og 31. marts på Circuit de Catalunya udenfor Barcelona.


(Foto: KEO Racing)

LMP3 deltagelsen bliver efter al sandsynlighed i Ultimate Cuppen som er en hurtigt voksende serie, hvor kørere også kan få kørt meget til rimelige penge. Der kigges også lidt på "Le Mans Cuppen" og "Road to Le Mans" serierne.

Motorsporten.dk

Læs mere om:
  • KEO Racing
  •