Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - VW Polo Cup 9N3 GTI årg. 2007

Job & handel 
01/10/19 

 
 
 

VW POLO CUP 9N3 GTI årg. 2007

Bilen er født som Polo cup bil fra ny, bilen har siden 2014 kørt Yokohama supercup. Bilen kan bruges til bla. Special Saloon Car, DEC eller Yokohama Supercup,

Der er mont. Super 2000 skærmkit (brede skærme samt for og bagkofanger) i glasfiber.

Undervogn:
Bilen har mont. Öhlins TTX undervogn for+bag (nypris i 2016 55.000kr) som er serviceret i sommeren 2019. der er laver speciale plader til og flytte bærekuglerne så bilen for mere caster samt camber og øget sporvide.

Motor:
Født med 1,8T men bygget om med 2,0TFSI AXX motor fra en golf 5, som blev renoveret inden den blev lagt i bilen og har kørt uden problemer siden den blev lagt i bilen, motoren er mont. med upgraderet turbo TTE350(06mdr. 2019) samt stører indsprøjtningsdyser og opgraderet højtrykspumpe den kører lige nu med 290hk mulighed for 320-330 med denne opsætning.

Gearkasse:
6-trins VW polo cup gearkasse med ZF-pladespær som er renoveret med ny spærplader, syncromesher og hvad der ellers trængte til udsk. ved kont. før sæson 2018.
Der er mont. CAE Ultrashifter gearskifte i bilen, virkelig præcis og lækkert gearskifte, der er ydeligere mont racersvinghjul samt sachs racerkobling som blev udsk. før sæson 2019.

Bremser:
For, D2 330x32mm 8 stemplede Forged caliper, nye skiver og caliper mont. til sæson 2019

Bag, 280x21mm ventilerede skiver med originale Audi TT calipere. mont. nyt til sæson 2019

Der følger 3 sæt 8x17 fælge med slicks samt 1 sæt 7,5x17 med regndæk mont.

Bilen er rigtigt fin over det hele og har aldrig været voldsomt skadet, den har mindre kosmetiske skader som bliver udbedret efter sæsonens sidste løb, så den er lige klar til og sætte sig i kører uden de store reparationer, der er mont. OMP Elektronisk ildslukker anlæg(leveres nyserviceret), samt 45ltr. ATL(2018) sikkerhedtank i reservehjulsbrønden. der er mont. Airjack system. alle ruder undtaget frontrude er Polycarbonate ruder.

For 4.000kr. ekstra kan bilen leveres med nye seler og og nyt sæde som passer til køber.

Transponder samt AIM laptimer kan tilkøbes for 5.000kr.

Der medfølger en mindre reservedels pakke til bilen kom og se den og lad snakke om den da der helt sikkert er noget jeg har glemt i beskrivelsen.

Pris: 125.000kr.

Kontakt:
Steffen Jørgensen - 41275152 eller mail steffen@njauto.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.