Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Challenge

Sidste udfordring for Momentum Racing i 2019

1600 Challenge 
01/10/19 

Den sidste udfordring på racerbanerne i 2019 venter Momentum Racing, når sæsonfinalen i Yokohama 1600 Challenge køres på FDM Jyllandsringen.
Oliver Rømer og Jens Kristoffersen tager turen fra Møn til Silkeborg, for at få sæsonen afsluttet på behørig vis, og forhåbentlig også have nogle pokaler med hjem i bilerne.
 

Jens ligger lunt i svinget til at få mindst en pokal med hjem fra weekenden, men der skulle da helst 3 med hjem. Aktuelt indtager han 2. pladsen i Rookiemesterskabet. Førstepladsen kan ikke længere hentes, men til gengæld skal forfølgerne holdes på afstand. Det pointløse løb 1 sidste gang på Ring Djursland, gjorde at de pludselig kom meget tæt på igen. Dertil skulle der komme to Rookie pokaler fra de to løb, og så kunne det være sjovt at slutte sæsonen med en generel løbspokal.


(Foto: JJ Media)

Oliver har desværre ikke andet end løbspokalerne at køre for. Han deltager kun i det generelle mesterskab, og her har sæsonen desværre været så drilsk med bl.a. regnvejr og tekniske problemer, at drømmene om mesterskabspokaler desværre hurtigt brast. Men han har, ligesom Jens, bevist at han kan være med helt fremme i den sjove ende af feltet, når ellers alting spiller.

Det spøjse er at de to kørere blot er adskilt med 5 point i det generelle mesterskab, med Kristoffersen i den røde og hvide Peugeot 208 med startnummer 32 marginalt foran Rømer i den røde og hvide Peugeot 207 med 31 på sideruden.

Derfor er der også en teamintern duel omkring håneretten henover vinteren, hvor de to kørere aktuelt indtager 8. og 9. pladsen i mesterskabet.


(Foto: JJ Media)

Aktuelt er der solskin på vejrudsigten til weekenden – men det var der da der blev kørt på FDM Jyllandsringen i starten af september, og alligevel blev der brug for regndækkene i løb 2.

Dem gider mekanikerne hos Momentum Racing ikke at skulle bruge denne gang, da de har været monteret på bilerne alt for mange gange i 2019 sæsonen allerede. Så alle ønsker sig vist en tør afslutning på løbssæsonen.

Skulle man ikke have mod på at tage turen til FDM Jyllandsringen, skulle det være muligt at følge weekendens kørsler på https://www.youtube.com/user/DanishThundersport/videos. Men når det nu er sidste løb for i år, skulle man så ikke bare tage turen til Silkeborg?

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning - 10.20
Kvalifikation - 13.40

Søndag
Løb 1 - 11.40
Løb 2 - 16.15

Momentum Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Jens Kristoffersen
  • Oliver Rømer
  • Momentum Racing
  • Jyllandsringen
  • 06/10/19 - Jyllandsringen - 1600 Challenge
  •