Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Sæsonens sidste løb for Pilgaard

DTC 
01/10/19 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipSæsonens sidste løb for Casper Pilgaard står for døren, når MASCOT Danish Thundersport Championship slutter af på FDM Jyllandsringen.
Den unge racerkører fra Ryomgård på Djursland har haft en forrygende debut i den hurtige klasse. Sidste gang på Ring Djursland lykkedes det ham at sikre sig U23 Mesterskabet før tid, og denne weekend går han efter at sikre sig Rookiemesterskabet, som han aktuelt fører.
 

Faktisk var det en rigtig god weekend på Djursland, da han også kørte sig til den første sejr i et Kval Heat i MASCOT DTC serien, og det håber han på at kunne gentage denne weekend på FDM Jyllandsringen, hvor Casper altid har været stærk, tilbage i formelbils tiden inden skiftet til de store V8 biler.


(Foto: JJ Media)

Den sølvgrå racer med startnummer 15 i sideruden har fået det store tjek hjemme på værkstedet, så den er kampklar til weekenden. Her skal der køres lidt med to kasketter. Selvfølgelig er målet at afslutte sæsonen på den bedst mulige måde, men der skal også køres med hovedet, så Rookietitlen og den medfølgende pengepræmie kan køres i hus.

Så det gælder om at få en masse point kørt hjem i de første Kval Heats, og så må man se hvad det rækker til i finalen. Forhåbentlig er Rookietitlen allerede i hus inden finalen, hvor de spidse albuer som regel plejer at komme frem, når der skal køres om løbspokaler.


(Foto: JJ Media)

Søndagens kørsler kan følges på TV2 Sport samt TV2 Play fra 14,55, hvor de starter med at sende Kval Heat 1-4 forskudt, inden de går på live udsendelse til de resterende kørsler.

Men vi kan kun opfordre folk at komme ud på banen, for at opleve stemningen på nærmeste hold. Og så håber Casper Pilgaard at kunne levere et rigtig godt show, og ikke mindst, en masse overhalinger.

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning 1 - 11.35 Stor bane
Træning 2 - 14.55 Kort bane

Søndag
Warm Up / Bus show - 10.00 Kort bane
Kvalifikations løb 1-4 - 12.30 Kort bane
Kvalifikations løb 5-8 - 15.35 Kort bane
Finalen - 16.40 Stor bane

Pilgaard Motorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Casper Pilgaard
  • Jyllandsringen
  • 06/10/19 - Jyllandsringen - DTC
  •