Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Oldboyspokalerne skal sikres for JV Motorsport

Yokohama
1600 Challenge 

01/10/19 
Yokohama

Der er et overordnet mål for Jan Vestergaard i den kommende weekend – at sikre sig Oldboyspokalerne.
Køreren fra Sunds nær Herning har sæsonen igennem deltaget i Yokohama 1600 Challenge, hvor han har haft en rigtig god sæson med hensyn til Oldboysmesterskabet, som er for kørere på 45 år eller ældre.
 

Indtil nu er det blevet til 3 sejre og 7 andenpladser og en enkelt 3. plads i sæsonens 12 kørte heats. Den eneste gang at der kom en nuller på kontoen, var ved Åbningsløbet, hvor en konkurrent havde lagt et oliespor ud på banen, der resulterede i en massekollision, hvor den sorte Peugeot 208 med startnummer 33 desværre var en af dem som blev hårdt medtaget.

Selvom mekanikerteamet fik lidt arbejde hjemme på værkstedet, så fik de bilen køreklar igen, hvilket straks blev kvitteret med en indtil nu uafbrudt stribe af pokaler ved de enkelte afdelinger.


(Foto: JJ Media)

Nu gælder det så finaleweekenden, der køres på FDM Jyllandsringen, hvor der igen er pokaler at køre om i weekendens to løb – men også i mesterskabet.

Serien på 11 ud af 12 mulige pokaler i 2019 har gjort at Jan i øjeblikket indtager andenpladsen i Oldboysmesterskabet. Han er sikker på ikke at slutte lavere end andenpladsen, så han kan gå all-in i forsøget på at snuppe førstepladsen blandt Oldboyskørerne.

I det generelle mesterskab, for kørere i alle aldre, er Jan Vestergaard på 7. pladsen, med mulighed for at kunne køre sig til 5. plads, såfremt farten og heldet er med ham henover weekenden. Men efter at være sluttet 11’er i sidste års mesterskab, er selv en 7. plads en mere end godkendt forbedring.


(Foto: JJ Media)

Men der bestemt ikke noget der er givet på forhånd. Laver man enten selv en kørefejl, eller bliver man uforskyldt påkørt af en konkurrent, eller et oliespor – ja, så kan det hurtigt være slut for heatet eller for hele weekenden.

Så JV Motorsport tager bestemt ikke glæderne på forskud, men går fokuseret og målrettet til opgaven. Men det kunne være rart med en weekend, hvor der ikke skal skrues alt for meget, da der kommer en masse venner, familie og samarbejdspartnere på besøg i weekenden. Så der skulle også gerne være lidt tid til at kunne tage sig af dem.

Det skulle igen være muligt at kunne følge med på https://www.youtube.com/user/DanishThundersport/videos, men hvorfor ikke bare tage turen til FDM Jyllandsringen for sidste gang i 2019? Motorsport skal jo helst opleves på banen.

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning - 10.20
Kvalifikation - 13.40

Søndag
Løb 1 - 11.40
Løb 2 - 16.15

JV Motorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Jan Vestergaard
  • Jyllandsringen
  • 06/10/19 - Jyllandsringen - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: