Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT4 European Series

Afslutning på GT4-sæsonen

GT4 European Series 
01/10/19 

Dette års GT4 European har været hård og vanskelig på flere parametre. Phoenix Racing og Nicolaj startede med et nyt hold - ny medkører samt nye ingeniører, og så har de virkelig skullet kæmpe for hvert eneste point i denne sæson.
Teamet lykkedes med, trods dette, at blive 5 i mesterskabet, hvilket naturligvis ikke var drømmescenariet.
 


(Foto: Phoenix Racing)

"Vi har haft en masse sejre undervejs - både en P1 og flere gange på podiet, og det kan vi i den grad være stolte af. Men resultatet udeblev i den sidste ende, og det er skuffende. Især efter 2018, hvor vi endte som europamestre. Vi har langt hen ad vejen kæmpet med om mesterskabet, også selvom vi har været presset af BoP i mange af løbene, men sådan er sporten. Jeg ser tilbage på en sæson, hvor jeg endnu engang har mødt kæmpe støtte fra mit bagland - især på Nürburgring, hvor 116 medrejsende sponsorer var med til at heppe på mig og teamet. Det var en kæmpe oplevelse, der stadig kan give mig kuldegysninger", fortæller Nicolaj.


(Foto: Phoenix Racing)

Hele sæsonen har man kunnet følge tæt hjemme fra stuen. Nicolaj har nemlig allieret sig med Kasper fra Frame2Film, der har været med til alle hans GT4-løb, og dokumenteret dem via en Vlog. Alle afsnit ligger på Nicolajs YouTube kanal.


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •