Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

JOB BESAT - mekaniker/tekniker

Job & handel 
30/09/19 

 
 
 

Vil du bygge danske racerbiler og sportsvogne i kulfiber på fuld tid?

Agile Automotive, Danmarks førende kulfiber-bilfabrikant beliggende i Vamdrup, søger en tekniker til at hjælpe med at bygge biler og deltage i udviklingsarbejde samt tests.

Du skal være detaljeorienteret, have både hoved og hænder skruet ordentlig på samt være i stand til at planlægge din arbejdsdag effektivt og arbejde selvstændigt.

Du skal have interesse for både at samle bilerne og fremstille kulfiberemner samt div. metalliske komponenter. Kan du CO2 og TIG svejse vil det være en fordel.

Af uddannelse forestiller vi os, du er automekaniker, maskintekniker eller har anden form for relevant håndværksmæssig eller erfaringsbaseret baggrund.

Arbejdstid 8-16 mandag til fredag med undtagelser. Fleksibilitet vil være en fordel.

Løn efter kvalifikationer.

Tiltrædelse efter aftale men gerne snarest.

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.