Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Ferrari Challenge

Formula Racing inden Ferrari Challenge-finale: Vil vinde fire mesterskaber

Ferrari Challenge 
01/10/19 

Efter en succesfuld Ferrari Challenge-weekend med topresultater på Imola, går Formula Racing nu efter at vinde hele fire mesterskaber i den prestigefulde mærkeserie. Syvende og sidste afdeling afvikles på Mugello den 24.-27. oktober.
 


(Foto: Formula Racing)

Formula Racing sikrede i weekenden yderligere mesterskabspoint i kampen om de prestigefulde Ferrari Challenge-titler. Det danske hold har indtaget andenpladsen i teammesterskabet, og med hele tre kørere, som har mulighed for at tage mesterskabet i hver deres respektive klasser, er der lagt i ovnen til en spændende afslutning til finalen på Mugello den sidste weekend i oktober.


(Foto: Formula Racing)

– Vi havde endnu en fantastisk weekend i sjette afdeling af Ferrari Challenge Europe på Imola, hvor vores italienske kører, Louis Prette, forsvarede sin mesterskabsføring ved at vinde søndagens Trofeo Pirelli-løb fra en pole position. Samtidig tog vores canadiske tidligere mester, Eric Cheung, en sejr og avancerede til en andenplads i Coppa Shell-klassen, hvor en anden Formula Racing-kører, Tani Hanna fra Libanon, stadig fører mesterskabet, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.


(Foto: Formula Racing)

Dansker med i mesterskabskampen
Der er også mulighed for en dansk mester på det store Ferrari Challenge-team, eftersom Henrik Jansen igen leverede en pragtpræstation i Shell Am-klassen på Imola. Her tog køreren fra Roskilde nemlig både en første- og en andenplads. Så trods Jansen ikke deltog i sæsonens første afdeling i Mellemøsten, har han nu point nok til at kæmpe med om titlen i sin klasse.


(Foto: Formula Racing)

– Med mulighed for at vinde hele tre individuelle kørermesterskaber i årets Ferrari Challenge Europe bliver det en spændende finale på Mugello om fire uger. Vi satser hårdt på at tage alle tre titler – men vi vil også gerne have teammesterskabet med hjem. Lige nu er vi stadig på andenpladsen, men med et stærkt hold af kørere på Mugello tror vi på, at vi kan tage det afgørende step op og sikre os titlen, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.


(Foto: Formula Racing)

Formula Racing


(Foto: Formula Racing)


(Foto: Formula Racing)


(Foto: Formula Racing)


(Foto: Formula Racing)


(Foto: Formula Racing)


(Foto: Formula Racing)


(Foto: Formula Racing)


(Foto: Formula Racing)


Læs mere om:
  • Formula Racing
  • Imola
  • 29/09/19 - Imola - Ferrari Challenge
  •      ASETEK SIMSPORTS