Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Series Asia

Christina Nielsen i Shanghai: Klar til finale i asiatisk GT3-mesterskab

Blancpain GT
Series Asia 

27/09/19 

Christina Nielsen håber på en succesfuld mesterskabsafslutning, når hun denne weekend er i aktion til finalen i Blancpain GT World Challenge Asia på Formel 1-banen i Shanghai.
 

Den danske Le Mans-kører og dobbelte IMSA-mester Christina Nielsen er i denne weekend tilbage i Asien, hvor hun sammen med Darryl O’Young og Craft-Bamboo Racing stiller op til finalen i Blancpain GT World Challenge Asia. Det Hong Kong-baserede Mercedes-AMG-team håber på en succesfuld afslutning på en sæson, som har udløst podieplaceringer.

– Min sæson her i Asien har budt på en masse fede ting, ikke mindst en god håndfuld racerbaner, som jeg aldrig tidligere har kørt på. Denne weekend bliver min debut på Shanghai-banen, og ud fra mine mange timer i simulatoren virker det som en bane, der passer godt til vores Mercedes-AMG GT3. Den byder på et fedt layout med flere udfordrende off-camper-sving. Jeg glæder mig til at komme tilbage i sædet og vil naturligvis gøre alt for, at Darryl og jeg slutter sæsonen af med stil, lyder det fra Christina Nielsen.

Sæsonens sjette og sidste afdeling af Blancpain GT World Series Asia er allerede under afvikling, og Christina Nielsen og Darry O’Young startede således på en 14. plads og sluttede på en 13. plads i GT3-klassen i fredagens løb. Weekendens andet og sidste løb afvikles lørdag klokken 11.55 lokal tid (05.55 dansk tid).

Christina Nielsen Racing

Carlos Communication


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Shanghai
  • 28/09/19 - Shanghai - Blancpain GT Series Asia
  •