Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Hegelund/Johansen vinder Rally Roskilde

DM Rally 
25/09/19 


Det blev Esben Hegelund og Mie Johansen, der tog den samlede sejr i John Frederiksen – Brøndby Rally Roskilde – femte afdeling af Autoplus Dansk Super Rally.
Hegelund/Johansen har ikke deltaget i Autoplus Dansk Super Rally i 2019, så makkerparret udgjorde ikke noget trussel for de forreste i DM-stillingen
 

Men comebacket til DM blev udført med stil i en Citroën DS3 WRC-bil. 27 sekunder blev de otte prøver omkring Roskilde vundet med.


(Foto: Allan Post)

På andenpladsen var Kristian Poulsen/Ole R. Frederiksen, der dermed udbygger føringen i DM-stillingen, da de kunne holde Ib Kragh/Ditte Kammersgaard bag sig.

Roland Poulsen og Freddy Pedersen i lignende materiel som de to foranliggende Skoda Fabia R5 sluttede firer i den samlede resultatliste, mens Kenneth Madsen/Mette Felthaus vandt deres klasse 5 og blev femmer samlet også.

Jacob Madsen/Line Nedergaard vandt klasse 4 og blev otter samlet, mens Kim Boisen og Louise Christiansen blev treer i deres klasse 5 og kunne sikre sig DM-titlen i den klasse med en resterende afdeling.

Bortset fra SS1 omkring Dyrskuepladsen i Roskilde, vandt Hegelund/Johansen de resterende prøver samlet i det spændende og hurtige rally, der gav masser af seværdigt race til tilskuerne under en strålende efterårssol. Det blev dog til lidt malurt i bægeret, da SS9 måtte aflyses.

Sidste afdeling af Autoplus Dansk Super Rally er Anderup El Rally, der køres omkring Haderslev og afvikles af klubben KDAK Fyn. Det sker den 12. oktober.

Allan Post


Læs mere om:
  • Roskilde
  • 21/09/19 - Roskilde - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: