Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Super GT Danmark

Ung kører hårdt ramt efter sammenstød

Super GT Danmark 
25/09/19 

Super GT DanmarkFør finalen i OK MOBIL 1 SUPER GT 2019 midt i oktober på Padborg Park ligger Kristian Thorsen nr. 17 med 102 points. Og det selv om han nu har været sygemeldt i tre måneder og ude af stand til at køre en racerbil. Den unge kører er hårdt ramt efter et voldsomt sammenstød på Jyllandsringen tilbage i juni.
 

Faktisk har Kristian Thorsen været på Padborg Park. Og den grønne racer med nr. 23 ser flot ud. Derimod er Kristian Thorsen fra Kolding tydeligt mærket af en uheldig situation i et løb for tre måneder siden.

- Jeg blev først ramt på mit baghjul, og derefter havde min bil kurs mod en betonkant. Desværre sad jeg uheldigt, så jeg fik både en hjernerystelse og et piskesmæld, og det er skader, som jeg endnu ikke er kommet mig over, forklarer Kristian Thorsen.

Uheldet skete på et tidspunkt, hvor den unge kører var i gang med at omsætte sit talent til topfart, og han nåede altså også at køre 102 points ind på mesterskabskontoen i den stærkeste klasse i dansk bilsport.

Da Kristian Thorsen var på Padborg Park, stod han selv og så på, at mekanikeren Nikolaj Loft viste, at han altså også kan andet og mere end skrue på en racerbil. Endnu er det ikke afgjort, om Loft også stiller op i sæsonfinalen.

Derimod er det givet, at Kristian Thorsen ikke kommer til at køre mere race i 2019.
- Jeg går til noget behandling, og jeg håber, at jeg måske igen kan køre om et halvt års tid, fortæller Thorsen.

Super GT Danmark


Læs mere om:
  • Kristian Thorsen
  •      ASETEK SIMSPORTS