Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Gersager/Møller var 12 sekunder fra podieplads

DM Rally 
25/09/19 

Lørdagens Rally Roskilde, der talte som femte og næstsidste afdeling af årets Danmarksmesterskab i rally, blev på mange måder en god oplevelse for Marco Gersager, Carina Møller og det øvrige GM Motorsport.
 

”Som helhed gik det rigtig godt,” siger Marco Gersager. ”Da løbet var det tætteste på vores base, havde vi arrangeret et sponsorarrangement, så der var mange af vores gæster, som var ude at kikke og heppe på.”

”Jeg synes også, at det gik godt sportsligt. Efter en test ved rallysprintet i Fårvang valgte vi at køre på Hankook-dæk, og de passede mig ekstremt godt, så jeg skulle ikke bruge meget tid på tilpasning.”


På løbets fjerde hastighedsprøve havde Marco Gersager og Carina Møller ikke fri bane
(Foto: Jokum Tord Larsen)

Teamet i den rød-hvide Suzuki Swift fik en god start på løbet.

”Vi havde fået et godt flow fra start og efter den tredje hastighedsprøve var vi treere i klassen med et lille forspring på under et sekund til Simon Vallentin,” forklarer Marco Gersager. ”Den næste hastighedsprøve var en rundbane, og da vi manglede to tredjedele af sidste omgang, nåede vi op til en lidt langsommere kører. Han gav plads, så snart han havde mulighed for det. Intet ondt i det, men det kostede os tid. Hvor meget tid, det præcis kostede os, er svært at sige, men i den samlede stilling røg vi nu ned på fjerdepladsen i klassen og var ti sekunder efter Simon.”

På de sidste fire hastighedsprøver kæmpede Marco Gersager/Carina Møller tæt med de øvrige konkurrenter, men slutfacit blev en fjerdeplads, blot 12 sekunder fra en podieplacering.

”Udover fjerdepladsen i klassen slutter vi som nummer 13 generelt, og det er et resultat, som vi alle sammen kan være meget tilfredse med,” siger Marco Gersager. ”I forhold til de to seneste sæsoner har vi et helt andet setup i år med en anden bil og eget team, men jeg føler mig tryg ved det hele og føler, at jeg kan videreudvikle min kørsel og holde fokus på det hele.”


Rally Roskilde resulterede i en fjerdeplads for Marco Gersager og Carina Møller
(Foto: Jokum Tord Larsen)

”Finalen køres om tre uger i Sønderjylland. Vi er nummer fire sammenlagt, og hvis vi skal gøre os håb om en bronzemedalje, er vi nødt til at klemme ballerne sammen og håbe på det bedste.”

GM Motorsport DK


Læs mere om:
  • Carina V. Møller
  • Marco Gersager
  • Roskilde
  • 21/09/19 - Roskilde - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: