Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Kvaliteten sejrede på Ring Djursland

DTC 
24/09/19 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipKvaliteten sejrede over kvantiteten til sæsonafslutningen på Ring Djursland og tilskuerne fik i tilgift både smukt og lunt sensommervejr.
 

Den regerende DTC mester, Kasper H. Jensen blev med finalesejr i DTC og seks sejre i de otte indledende kvalifikationsheats, dagens store vinder. Han reducerede dermed Ronnie Bremers pointforspring i den samlede stilling. Sidstnævnte havde døjet med sygdom op til løbet og var ikke helt på toppen rent fysisk, men henviste alligevel Max Klinkby-Silver til tredjepladsen i weekendens finaleopgør efter flere tætte dueller.


Kasper H. Jensen tog godt for sig af mesterskabspointene på Ring Djursland. (foto: Ib Trebbien)
(Foto: Ib Trebbien)

Med henholdsvis 20 og 19 deltagere til start var Yokohama 1600 Challenge og Super Seven Racing weekendens to største klasser, og begge bød på mange spændende kampe om placeringerne.

I 1600 Challenge delte Steffen Larsen og Martin Henckel Mortensen de største pokaler mellem sig med en sejr og en andenplads til begge.

Nordmanden Alf Marius Loe Sandberg lod sig ikke imponere af det største Super Seven felt i mands minde, da han med to sejre af to mulige demonstrerede, hvordan man kommer hurtigst rundt på Ring Djursland i den klassiske sportsvogn.

Morten Straarup vandt første heat i Special Saloon Car med sin Aquila CR1, men parkerede den sort/grønne racer i volden for enden af langsiden. Michael Klostermann, vandt herefter de sidste to heat sikkert med sin Chevrolet Corvette.

Weekendens øvrige vindere var Rene Junker Povlsen og Allan Kristensen i Yokohama Super Cup, Valdemar Eriksen, Mads Hoe og Malthe Jacobsen i Formel 4 og 5 samt Magnus Taulborg, Kevin Suenson og Benjamin Frislund i Aquila Synergy.

Ring Djursland


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 22/09/19 - Ring Djursland - DTC
  •