Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Bisted Motorsport forsætter den gode stime

DM Rally 
23/09/19 

Bisted Motorsport forsætter den gode stime af flotte resultater, og Jesper Bisteds ’race pace’ er stadig med pil opad, selvtilliden og troen på egne evner er pt. den bedste nogensinde.
 

Rally Roskilde blev for Bisted Motorsport en god oplevelse, trods det, at Jesper Bisted/Horsens og codriver Arly Larsen/Dianalund, havde et handicap inden løbs starten, nemlig Jespers fodskade, kunne han bevæge foden/anklen uhindret, uden sener, det var lidt spændende.


Samlet 10’er generelt, og 6’er i klassen, i en klasse som på dagen var fyldt med hurtige biler og chauffører, og løbet havde mange deltagere.

Prøverne i dette rally havde høj standard, og vejret var fantastisk. Rallycentrum var på Roskilde Dyrskue, hvor der også blev kørt en hastighedsprøve to gange.

Jesper Bisted:
"Til denne DM afdeling var der mange R5 biler tilmeldt, og løbets vinder, Esben Hedelund mødte op i en ægte WRC bil, en bil langt mere avanceret og hurtigere end min efterhånden modne, Ford Fiesta Super 2000".

"Der skulle køres 4 hastighedsprøver inden den første servicepause, og der var jeg mentalt slet ikke hvor jeg burde have været. MEN jeg fandt momentum og farten, og fik sluttet forrygende af på løbets sidste og absolut fedeste prøve, en 17 kilometerprøve rundbane, som havde ALT, dvs. fart, smalle veje, toppe og jumps, her skulle både første og andenkører være i gear, TOP GEAR!! Jeg er så glad og stolt, igen, over vores resultat i teamet."

Bilen var igen stabil og skruet godt sammen af mekaniker teamet, hvor sort humor og dyb seriøsitet går fantastisk i spænd sammen.

Jesper og Arly havde en ’ding dong baddle’ til sidst i løbet med Martin Johansen/Finn Thomsen i en Mitsubishi Lancer Evo9, men på den sidste prøve kørte Jesper og Arly en fantom tid, og nåede dermed tiendepladsen generelt.

Når teamet kommer hjem på værkstedet, så er det med en bil som ikke har fejl eller store mangler, en grundig vask, efterses mekanisk, dejligt at bilen i sæsonen 2019 har været driftssikker og stabil som et bornholmerur, og Jesper har fundet melodien og farten, så er det herligt at køre rally på topplan.

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Roskilde
  • 21/09/19 - Roskilde - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: