Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Racing Team Næsbjerg Gulve slår alle rekorder...

Legends Cup 
22/09/19 

Til finalen den 13. Oktober stiller Racing Team Næsbjerg Gulve til start med hele 10 biler. Samtidigt kan teamejer og kører, Lars Ebbesen, afsløre planerne for 2020 som for langt størstedelen er på plads allerede nu.
 


Interview i forbindelse med CHGP

Motorsporten:
Lars - var der ikke noget med du ville drosle lidt ned, og alligevel har du kørt med hele 7-8 biler til samtlige løb igennem sæsonen, og nu hele 10 biler til sæson finalen - jamen hvad foregår der...

Lars Ebbesen:
Haha - jamen jeg ved det ikke, eller jo - det gør jeg jo nok, jeg vil bare gerne hjælpe folk godt igang i klassen, og lige præcis derfor er det svært at sige nej når nu folk gerne vil prøve det - og helst i vores team, så vil jeg så nødigt skuffe dem - og så skal vi da også slutte sæsonen af med et brag.


100 point til CHGP til Ebbesen

Motorsporten:
Det ser ganske fornuftigt ud for dig her mod finalen rent mesterskabsmæssigt i din klasse, er du selv tilfreds - og er sejren ikke hjemme.

Lars Ebbesen:
Sejren er ALDRIG hjemme før du er forbi det ternede flag.
Kim ´KP` - # 46 er den der er tættest på mig, og går der nok galt kan han sagtens nå at gå forbi mig, derudover har Flemming Jensen og Ommen altså også fået fart på, til Night race var der pludseligt også nye kørere i klassen med de nye motorer der overraskede mig i kvalifikationen og gjorde det ret godt - Thomas Iversen kom sgu godt med - og rygtet siger den 3 dobbelte mester Henrik Vejen også kommer og kører med os i finalen - så præcis som i sæsonen hidtil bliver intet en selvfølge - og intet bliver foræret os på nogen måde, vi vil alle kæmpe 100% for vores point - men selvfølgelig ser det fornuftigt ud, og jeg håber SÅ meget på jeg vil kunne køre mesterskabet hjem til teamet, sponsorer - og i det hele taget alle mekanikkerne og hjælperne - de fortjener virkeligt pokalen på øverste trin når sæsonen er færdig.


100 point til CHGP til Ebbesen

Motorsporten:
Hvad med næste sæson, jeg så du satte din trailer til salg...

Lars Ebbesen:
Ja, jeg har lovet mig selv, min familie - men ikke mindst mekkerne´i teamet at vi gearer lidt ned. Sæson 2019 har dælme været en vildt fed sæson - men der har altså også været klem på - ikke kun til løbs weekenderne, men i dén grad også hjemme på værkstedet.

Så jeg satte min trailer til salg anden gang vi kørte på Djursland, der gik 1,5 time så var den sgu solgt.
Det er Bjarke Madsen - altså Magnus Madsens far der har købt den, og Bjarke og Magnus vil så gøre det jeg også gør - tilbyde nogle kørere at købe sig ind i deres team i sæson 2020.


Ebbesen vinder 2 heats samt finalen til Nightrace

Og jeg tror kun der er et par pladser tilbage hos dem faktisk, jeg har sendt et par kørere over til dem - og de har altså styr på tingene med bilerne, det har vi jo kunne se - så de har helt sikkert fået meget ud af at stå i vores team her igennem hele sæsonen, og af alle deres testdage de har haft i Padborg, vi har dælme suppleret hinanden ret godt, og meget af det samarbejde har vi aftalt vi fortsætter med fremover på rigtig mange områder.

Motorsporten:
Magnus Madsen fører jo også i hans klasse, det er vel ret godt kørt kan man sige at Racing Team Næsbjerg Gulve fører mesterskabet i begge klasser....

Lars Ebbesen:
Ej men ved du hvad hva´- Det er simpelthen så vildt fedt altså... Til mit sponsor-arrangement inden sæsonstart præsenterede jeg Magnus, og jeg lagde ikke skjul på at Magnus var en del af teamet - ikke kun for at lære, men bestemt også for at gå efter det generelle mesterskab.

Det er jo aldrig sket siden klassen er startet - at samme team har vundet begge klasser i mesterskabet - så hvis den kunne holde hele vejen hjem kan jeg som team ejer jo ikke ønske mig mere overhovedet resultat mæssigt - Det er jo ikke sikkert det overhovedet kommer til at ske igen.

Motorsporten:
Tilbage til 2020 Lars - den kom du hurtigt hen over med hvad planen var....

Lars Ebbesen:
Jamen det bliver LegendCar igen, altså... Der er et par sponsorer der har spurgt til Super GT klassen, og som syntes det ser fedt ud og om jeg ikke ville prøve det af - så ville de gerne bakke op omkring det, men jeg er sgu bare bange for at der er mange ting vi så ikke kan gøre på samme måde i teamet - som bare betyder ufatteligt meget for os allesammen når vi er afsted.

Vi elsker at være med til at gøre en forskel, dermed mener jeg at Racing Team Næsbjerg Gulve de sidste 5 sæsoner har betydet meget for de børnefamilier der kommer på besøg hos os når vi er ude at køre, og vi er sgu bare bange for at midlerne og det fysiske overskud til dem - vil forsvinde, eller blive skåret så meget ned at vi så ikke kan tilbyde dem den oplevelse vi gerne vil, og det betyder bare mere for os end at rykke i Super GT.


Børnefamilierne betyder meget for alle i Racing Team Næsbjerg Gulve

Og skal jeg være HELT ærlig - og det skal jeg jo, så tror jeg faktisk ikke at jeg eller resten af teamet vil have det ligeså sjovt som vi har sammen i Legend klassen, selvfølgelig skruer vi også på bilerne imellem heats og når sidste heat er kørt lørdag eksempelvis inden vi skal køre Søndag, men altså... Der er jo satme aldrig ro og fred i mange at SuperGT teams´ene syntes jeg.

Men jeg vil ikke afvise et løb eller 2 hvis muligheden byder sig, og det hele kan hænge sammen - der er et par stykker der har haft fat i mig omkring det.

Motorsporten:
Kan du løfte sløret for hvem du har med i teamet til sæson 2020.

Lars Ebbesen:
Jamen det kan jeg godt faktisk.... Jesper Juul Sørensen i GSV bilen, som er rookie i klassen i år og som har gjort det MEGA godt er en del af teamet igen. Jesper fortsætter i den flotte grønne GSV Legend med nummer 277.
Også teamets anden Rookie - den ´Flyvende hollænder` Theis Kroot, som også er ganske godt med i toppen, er også en del af teamet.


Jesper Juul Sørensen kører igen i GSV legend 277 i sæson 2020.

Sidst men IKKE mindst, er jeg da meget stolt over at Lollands svar på `Bonderøven´ - Altså Christian Nissen er en del af teamet for 4. Sæson i streg - det er faktisk noget jeg er rigtig glad for, Christian bidrager med en lune, og et dejligt roligt sind - og så er han altså bare pisse sjov, og så er han efterhånden en hurtig herre på banen også, Christian har faktisk kørt hurtigere på alle banerne i år hvis man kigger på tiderne fra sidste sæson, det er sgu da ret flot syntes jeg, og også tegn på han udvikler sig godt i teamet - Christian har iøvrigt altid hans søn Frederik Nissen med, og han lærer jo alt om damerne fra teamets Mekkere sæsonen igennem - så jo.. “Kartoffelavlerne” er bestemt værdsat i teamet.

Ja også skal jeg selv køre med jo.
Vi har til i år - til Århus da Noah Watt gæstede klassen, fået lavet en vildt flot ENGEL WORKWEAR Legend, den forventer vi nogle forskellige kørere i næste sæson også, blandt andet Kim Aamodt, og måske Kenneth Jensen igen vil ud at trille som han var hos os på Djursland, Rally køreren Marco Gersager kommer til finalen igen og kører i ENGEL bilen med nummer 377.


Lars Ebbesen fører det danske mesterskab, og kan stå som dansk mester for første gang til finalen den 12. + 13. oktober 2019.

Så 4 biler fast - og en enkelt mere til udvalgte løb sæsonen igennem.....

Motorsporten:
Tak for snakken Lars, jeg regner med vi tager en snak efter finalen er kørt den 12. + 13. oktober.

Lars Ebbesen:
Jamen lad os gøre det - det er jo altid hyggeligt.

Motorsporten.dk

Læs mere om:
  • Lars Ebbesen
  • Racing Team Næsbjerg Gulve
  • Padborg Park
  • 13/10/19 - Padborg Park - Legends Cup
  • 13/10/19 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •