Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

UDLEJES/SÆLGES - BMW-Audi-Volvo-VW Polo

Job & handel 
22/09/19 

 
 
 

Så er det sidste chance til at køre et løb på padborg park i år. Hvis du går og tænker du gerne ville prøve en baghjuls trækker er det nu hvis licensen skal luftes i år.

Du kan leje og måske købe bilen hvor lejeprisen fra trækkes prisen ved køb.
Der er flere modeller i typen e46 og der er 3 forhjulstrækker som trænger til en mekanikker med interesse. Forhulstrækkerne kan blive klar til 2020 og er til gør det selv folket men det afspejler prisen også. Modellerne er Audi a3 1,8T,volvos40 1,9T¤,vw polo cup 1,8T.

Send en mail på roendeautohandel@mail.dk eller ring 28445420

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.