Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Duellen mellem Kasper H. og Bremer fortsætter

DTC 
19/09/19 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipNæstsidste runde af MASCOT DTC afvikles søndag på Ring Djursland
Det, der før sommerferien lignede et dacapo til den regerende mester, Kasper H. Jensen, har nu udviklet sig til en tæt og spændende duel om det sidste mesterskab i MASCOT DTC. Efter en fantastisk indsats ved GP Danmark på FDM Jyllandsringen tidligere på måneden, hvor der blev kørt to mesterskabsafdelinger, har Ronnie Bremer nemlig overtaget førstepladsen i mesterskabet.
 

To afdelinger resterer i årets MASCOT DTC. Inden finalen på FDM Jyllandsringen i starten af oktober køres næstsidste runde på søndag på Ring Djursland – Danmarks vel nok mest udfordrende racerbane.


Kasper H. Jensen (6) og Ronnie Bremer (10) kæmper om årets titel i MASCOT DTC
(Foto: Henning Smed)

Efter en meget succesfuld weekend – hvor han vandt halvdelen af de 16 kvalifikationsheat, der blev afviklet, foruden de to finaler – rykkede Ronnie Bremer fra at være 16 point efter Kasper H. Jensen til at være 31 point foran ham. Men intet er afgjort endnu. I de to sidste mesterskabsafdelinger er der hele 340 point på højkant, så der bliver næppe nogen forhåndsafgørelse i søndagens runde på Ring Djursland.

Udover at være kendt for sit kuperede forløb og blinde sving er Ring Djursland også kendetegnet som en bane uden testmuligheder. De to frie træninger på hver 25 minutter, der afvikles i løbet af lørdagen, bliver således værdifuldt for kørerne for at finde det rette setup. Men ellers gælder det om at udnytte erfaringen fra tidligere udgaver af Mascot DTC’s besøg på Ring Djursland, hvor Kasper H. Jensen sidste år vandt to af de tre løb, der dengang blev, mens Ronnie Bremer har også podieplaceringer fra banen med sig i bagagen.

MASCOT DTC

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 22/09/19 - Ring Djursland - DTC
  •