Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Top-promotor åben for samarbejde

Baner 
19/09/19 

Endnu mangler sæsonfinalen i OK MOBIL 1 SUPER GT 2019. Den køres midt i oktober på Padborg Park. Men alligevel er bilsportens top-promotor, Tom Gaarde Pedersen, allerede klar til at fortsætte med Super GT Danmark 2020. Han kan selv, men manden bag superklassen, legend-klassen og langdistanceklassen rækker også hånden frem og er parat til at gå med i et større samarbejde.
 

Selvfølgelig har Tom Gaarde Pedersen læst, at kongeklassen forlader tronen.

- Jeg har selv kørt med i DTC, og det er bestemt ikke sådan, at jeg nu går rundt og glæder mig over, at klassen ikke fortsætter efter 2019-sæsonen, siger Tom Gaarde Pedersen.

OK MOBIL 1 SUPER GT har i år for første gang kørt på Jyllandsringen, og det blev en stor succes, hvor klassen viste noget fremragende race.

- Derfor er der også udsigt til, at vi styrker samarbejdet med Jyllandsringen i 2020 og jeg synes allerede nu, at jeg har et rigtigt godt samarbejde med Betina Engholm fra FDM Jyllands Ringen og det vil yderligere være med til at profilere Super GT Danmark, forklarer manden bag serien.

Tom Gaarde Pedersen er orienteret om, at der er planer om at starte en TCR-serie som afløser for DTC, og således vil der fortsat være en rivalisering i dansk bilsport.

- Det er selvfølgelig ingen fordel, siger Tom Gaarde Pedersen.

Derfor er han også åben for et samarbejde. Padborg Park-ejeren ser to muligheder.

- Den ene er, at vi går sammen om Super GT og dermed kan fortsætte med de populære og hurtige supertourisme-racere. Den anden mulighed er, at hvis der vil være to rivaliserende klassen, så kører vi de samme weekender på de danske baner til fordel for publikum.

Tom Gaarde Pedersen er godt nok blåøjet, men altså ikke naiv.

Men døren til hans kontor på Padborg Park står altså åben.

Super GT Danmark


Læs mere om:
  • Tom Pedersen
  • Padborg Park
  •