Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

TILBYDES - Plads som gæstekører til Super GT finalen

Job & handel 
17/09/19 

 
 
 

Gæste kører til Super Gt finalen

Vi har en sjælden mulighed i Nymark Racing. Du har nemlig mulighed for at blive vores gæstekører til finale løbet på Padborg Park den 12/13 okt.

Vi leverer en race klar Super GT med tilkørende mekanikere og ingeniører som hele weekenden vil hjælpe og guide dig. Du vil desuden få coahing i det omfang det ønskes. Der tilbydes ligeledes mulighed for test i det omfang som det ønskes.

Som en del af aftalen vil du også have mulighed for at give dine VIP gæste en ganske særlig oplevelse i vores VIP set up.

Kontakt os for pris og betingelser.

Mail: miou@outzen-bil.dk
Telefon: 31152567

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.