Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Christina Nielsen hentede sjetteplads på Laguna Seca

SportsCar
Championship 

17/09/19 

Christina Nielsen og Katherine Legge kørte deres Acura NSX over målstregen på en sjetteplads i sæsonens næstsidste IMSA-løb, som blev afviklet på Laguna Seca-banen i Californien.
 


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Det blev ikke helt den weekend, som Christina Nielsen, Katherine Legge og resten af holdet bag Meyer Shank Racing havde håbet. Acura-duoen sluttede på en sjetteplads i GTD-klassen – to pladser foran teamkammeraterne, som også kæmpede med farten.

– Vi havde som team bestemt håbet på mere, men vores pace rakte desværre ikke til mere end en sjetteplads. Vi troede, vi ville være stærkere på dækslid, men Laguna Seca kan være tricky, og det var den for os denne weekend, lyder det fra Christina Nielsen.

Danskeren startede fra en sjetteplads i det to timer og 40 minutter lange IMSA-løb efter en tæt kvalifikation. Her lå Christina Nielsen ellers til at sikre en startposition i forreste række, men en lille fejl på sidste omgang sendte makkerparret nogle positioner ned i det benhårde GTD-felt.

– Vi var dog optimistiske med hensyn til løbet, for vi følte, at vi havde en hurtig bil. Desværre gik det ikke helt som forventet. Vi fik det bedste ud af dét, vi havde. Endnu en stor tak til teamet, som igen leverede en fantastisk indsats pitlane med effektive pitstop og en god strategi.


(Foto: Christina Nielsen Racing)

Næste opgave for Christina Nielsen er sæsonfinalen i Blancpain GT World Challenge Asia, som afvikles på Shanghai International Circuit den 26.-28. september.

Christina Nielsen Racing


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Laguna Seca
  • 15/09/19 - Laguna Seca - SportsCar Championship
  •