Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

DTC racerne indtager Ring Djursland

DTC 
16/09/19 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipHvis du er vild med de buldrende og voldsomme amerikanerbiler i DTC serien, er det en god ide, at lægge vejen forbi Ring Djursland.
Det bliver nemlig næstsidste gang, at DTC feltet kan opleves på en dansk bane. Promoteren har oplyst, at klassen lukker og slukker med udgangen af 2019 sæsonen efter at have huseret på de danske baner i 20 år.
 

Men inden da , skal der sluttes af med maner, og der er intens kamp om, at blive den sidste mester. Det ligner et opgør mellem den regerende mester Kasper H. Jensen og veteranen Ronnie Bremer, men Max Klinkby-Silver har stadig en outsiderchance, hvis alt flasker sig for ham.


Ronnie Bremer fører DTC serien inden de to sidste
(Foto: Ib Trebbien)

Der er også udsigt til bulder og brag i Special Saloon, hvor man blandt andet kan opleve Audi TTS, Chevrolet Corvette og flere forskellige Porsche modeller dyste mod Aquila. Herudover køres der i standardvognsklasserne 1600 Challenge og Super Cup, formelklasserne, Aquila Synergy Cup og Formel 4 og 5, samt Super Seven.

Der er aktivitet på banen fra klokken 8 lørdag morgen, hvor man starter med træning og tidtagning. Lørdagens første heat starter klokken 14:20 og det sidste klokken 16:30. Søndag begynder aktiviteterne klokken 9 og fortsætter frem til klokken 17.

Banen ligger, som den har gjort siden 1965, ved landsbyen Pederstrup, ikke langt fra Tirstrup på Djursland.

Ring Djursland


Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Ring Djursland
  • 22/09/19 - Ring Djursland - DTC
  •