Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Trackday BMW 328 E36

Job & handel 
06/09/19 


 

Sælger denne BMW 328 E36 årg 1996.

Den er bygget om til banekørsel med gevindundervogn, justerbar tårnlejer om meget mere. Der følger div. dele med, bla. 4 nye dæk. Jeg bruger den for lidt og derfor sælger jeg den. Har kun kørt en gang i år, og der kørte jeg 1.14.8 på Padborg Park, kan sikkert gøres hurtigere af en bedre chauffør :-)

Jeg er ikke selv den store mekaniker, jeg har bare kørt i den, så har i en masse tekniske spørgsmål er det nok bedre at komme og kigge på den.

Pris kr. 28.000,- evt. incl. autotrailer kr. 35.000,-

Seriøse bud modtages.
Kim Jacobsen tlf 26280605

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.