Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

TILBYDES - 24H Dubai 2020

Job & handel 
11/09/19 


 

Kunne det være noget for dig, at deltage i årets vildeste 24H løb i Dubai?

Dan Agro Racing tilbyder arrive and drive pakke til 24H Dubai i uge 2 d. 9-11. januar 2020 til attraktiv pris i TC klassen.

Teamet kører i en Peugeot RCZ, 1.6 Turbo med paddleshift, som er en rigtig god bil til langdistance, da det er en super holdbar bil. Vi kører med 4-5 kørere på bilen i Dubai.

Teamet har tidligere deltaget i 24H Creventic serien, senest i år til 12H Mugello, Italien og 12H Spa, Belgien, hvor slutresultatet i begge løb blev til sejr i A3 klassen.

Ring eller skriv for mere information.

Hans Clausen
Mobil-nr.: 40291317
Mail: hansclausenracing@gmail.com

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.