Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NES 500

Kaj Schubert i spidsen af det tyske NES500

NES 500 
07/09/19 

NES 500 serien har besøgt nogen af de store baner i Tyskland og Holland, den sidste afdeling blev kørt på den meget kuperede Zandvoort bane og bød på et meget spændende løb. Kaj Schubert har lige afsluttet 5. afdeling af det tyske mesterskab i Endurance løb med et godt resultat
 

Både træning og tidtagning gik meget godt, så forventningerne var store til 3 timers løbet.


(Foto: Kaj Schubert Motorsport)

Starten gik fint og efter 3 omgange lå Kaj på en samlet tredjeplads. Men så begyndte bilen at vise fejlmeldinger fra motoren og gik i "automatik-mode", hvilket betød at Kaj ikke længere selv kunne bestemme hvornår der skulle skiftes gear. Han var nødt til at komme i pit og får den fejl slettet.

Desværre blev det et pitstop uden held med fejlretningen. Alligevel kunne han i denne ”taxamode” køre klassens hurtigste omgangstid og selvom teamet lå en omgang tilbage efter turen i pitten, kunne han give bilen videre til Adam Vincze med kun 25 sekunders afstand til nummer 3 i klassen.


(Foto: Kaj Schubert Motorsport)

Adam og Mike Torwesten kørte de sidste timer af løbet, med kun 2 omgange tilbage overhalede Mike nummer 3 i klassen og kunne efter 89 omgange køre over målstregen som nummer 3, med kun et halvt sekunds afstand til sin nærmeste konkurrent.


(Foto: Kaj Schubert Motorsport)

Glæden var stor over podiepladsen og Kaj kunne herefter rykke op i toppen pointtavlen, med et forspring på 3 point i det samlede mesterskab. Det giver et godt udgangspunkt til finalen på Nürburg Ring den 18.-20. oktober.


(Foto: Kaj Schubert Motorsport)

”Jeg glæder mig til Nürburg Ring, sidste år fik jeg vist at jeg var lynhurtig der, så jeg håber Porschen kommer til at køre perfekt, så mesterskabet kan komme i hus” siger en smilende Kaj Schubert.

Kaj Schubert Motorsport


Læs mere om:
  • Kaj Schubert
  • Zandvoort
  •