Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

FIA Formula 3

Christian Lundgaard klar til Monza

FIA Formula 3 
06/09/19 

Kun en uge efter den forfærdelige weekend på Spa, hvor franske Anthoine Hubert mistede livet i en ulykke i Formel 2 på Spa, skal Christian Lundgaard igen i action ved Formel 3 på Monza, hvor næstsidste afdeling af Formel 3 afvikles. Christian Lundgaard er en del af Renault Formel 1 teamets junior akademi ligesom Anthoine Hubert var det, og derfor er det hårdt for den kun 18-årige dansker allerede igen, at skulle fokusere på racerløb.
 

"Det er svært, at skulle køre ræs lige nu" fortæller Christian Lundgaard. "Anthoine (Hubert - red.) er jo konstant i tankerne. Men vi skal komme videre og samtidig skal vi huske ham. Han ville have ønsket, at vi skulle fortsætte med at jagte vores drøm og ikke hænge fast i det, der er sket. Så den bedste måde vi kan ære hans minde på er, ved at fortsætte med at køre ræs. Men det er ikke så let, som det er sagt, så følelsesmæssigt bliver det selvfølgelig endnu en svær weekend. Men når vi sidder i bilerne med hjelmen på, så er der ikke plads til andre tanker og så er fokus på løbet. Jeg vandt min første sejr i Formel Renault Eurocup på Monza sidste år, så jeg ved, at det er en bane, der passer mig godt. Og kan jeg sammen med teamet finde den balance, vi havde i løb et på Spa, så kan vi igen være med helt fremme".


(Foto: Andreas Hansen / S&K MX Foto)

Christian Lundgaard har været stærk i de sidste to afdelinger og ved de fire løb, der har været afviklet, er han den kører i feltet, der har scoret klart flest point. Desuden er Christian Lundgaard den kører, der samlet set har ført flest omgange i sæsonen og kan han sammen med sit team ART Grand Prix fortsætte den gode formkurve ved årets to sidste afdelinger, er det muligt for Lundgaard at slutte i top tre i mesterskabet.

Mesterskabsstillingen forud for syvende afdeling af Formel 3
1. Robert Shwartzmann (Prema Racing), 152 point
2. Jehan Daruvala (Prema Racing), 129 point
3. Jüri Vips (Hitech Grand Prix), 122 point
4. Marcus Armstrong (Prema Racing), 119 point
5. Christian Lundgaard (ART Grand Prix), 93 point

Tidsskema for syvende afdeling af Formel 3
Træning, fredag den 6. september kl. 9.35
Kvalifikation, fredag den 6. september kl. 17.50
Løb 1, lørdag den 7. september kl. 10.30
Løb 2, søndag den 8. september kl. 9.30

Kvalifikationen og begge løb kan ses live på TV3 Sport og TV3 Max.

Lundgaard Racing

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Monza
  • 08/09/19 - Monza - FIA Formula 3
  •      ASETEK SIMSPORTS