Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Challenge

Nygaard Racing melder klar til GP Danmark

1600 Challenge 
05/09/19 

Efter en pause på næsten tre måneder har Tommy Nygaard atter trukket Suzukien frem og gjort den klar til løb.
 

I den kommende weekend køres et af årets mest prestigefyldte løb - GP Danmark - på Jyllandsringen ved Resenbro og traditionen tro er Nygaard Racing at finde blandt deltagerne i Yokohama 1600 Challenge. Klassen er kendetegnet ved biler, som vi kender fra gadebilledet, men naturligvis optimeret til baneløb. Og konkurrencen i klassen er hård.

- Jeg kan godt mærke, at konkurrencen bliver hårdere hårdere år for år, fortæller Tommy Nygaard. Da jeg i sin tid startede i min Suzuki Swift, var den blandt de nyeste biler på banen, men efterhånden er der kommet flere og nyere biler med, som gør, at jeg virkelig skal grave dybt for at kunne være med helt fremme, fortæller han med et skævt smil. Flere deltagere har bygget den nye model Swift Sport til klassen, men Tommy Nygaard håber at kunne bruge sin erfaring til stadig at holde dem bag sig, når de røde lamper slukker.


(Foto: Damm’s Foto)

Når Nygaard Racing er afsted til løb, er det traditionen tro et helt familieforetagende. Med ved sin side har han som serviceteam sin far, Ivan Nygaard og sin svigerfar, Jens Christensen.

- Min far sørger blandt andet for, at alle data fra løbene bliver skrevet ned og er en vigtig sparring for mig, når det kommer til opsætning af bilen. Og min svigerfar er “kvalitetschef” i teamet og sikrer, at det vi laver på bilen, bare er i orden, fortæller Tommy Nygaard. Hen over løbsweekenden støder Tommy’s kone, døtre, søster med familie, svigermor og mange andre venner og familiemedlemmer til, så der er godt fyldt op og liv og glade dage i teltet.

Om det igen i år resulterer i to sejre i weekenden, skal blive spændende at se. Første løb køres lørdag og søndag eftermiddag køres den store finale, hvor kun én ting tæller for Tommy Nygaard - sejr.

Nygaard Racing

Karsten Damm


Læs mere om:
  • Tommy Nygaard
  • Jyllandsringen
  • 08/09/19 - Jyllandsringen - 1600 Challenge
  •