Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Challenge

Pokaljagten fortsætter for Eilertsen

1600 Challenge 
03/09/19 

Henrik Eilertsen vil forsøgte at fortsætte pokaljagten denne weekend, når sæsonens 5. afdeling Yokohama 1600 Challenge bliver kørt på FDM Jyllandsringen.
 

Siden sommerferien har der været pokal med hjem hver gang hos teamet fra Espergærde. Trenden startede til CHGP, hvor han deltog i den historie 71 klasse, og fortsatte på Padborg Park til Night Race i den mere moderne 1600 klasse, og skrev samtidig historie ved at tage den første podieplads med en dieselbil i klassen.


(Foto: JJ Media)

Den hvide og orange Peugeot 208 HDi med startnummer 20 har dog ikke fået lov til at stå helt uberørt hen. Der var problemer med en temperatursensor weekenden igennem, og så fik den lille franske løveunge Simba en del skrammer, i snigangrebet fra en japansk Samurai bil, i det allersidste sving i Heat 2. Så det var godt at løbet ikke varede længere, for så havde Henrik ikke kunne gennemføre det, da det både kostede bærearm, lygter, fælg og diverse karosseridele var smadret.

Men nu står bilen igen snorlige og perfekt, og er klar til Grand Prix Danmark, som er årets mest prestigefulde løb indenfor standardvogne.

Grundet succesen ved foregående løbsweekend, skal der 30 kg succesballast med i bilen, som forhåbentlig ikke kommer til at udgøre det helt store problem.

I øjeblikket indtager Eilertsen en 3. plads i Oldboysmesterskabet, og en 8. plads i det generelle. Nu holder den forsvarende Oldboysmester især fokus på netop det mesterskab, hvor der skal hentes 21 point henover sæsonens 6 resterende heats. Det er bestemt muligt, og især i år har man set, hvor hurtigt tingene kan blive vendt op og ned – og det kan ligeså vel ske for konkurrenterne, som de kan ske for Eilertsen.


(Foto: JJ Media)

Grand Prix Danmark eventen har en speciel opbygning, hvor der køres henover 3 dage, da der er en masse ræs, som skal afvikles både lørdag og søndag. Men det betyder også at der lidt mere luft i tidsplanen, såfremt der skulle opstå tekniske udfordringer, hvilket Henrik og ikke mindst chefmekaniker Frederik Hansen bestemt ikke håber på sker.

Umiddelbart bliver noget af weekenden sendt på Live Stream på YouTube via dette link: https://www.youtube.com/user/DanishThundersport men det vil teamet opdatere mere omkring på teamets Facebook side.

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Fredag
Træning - 15.48

Lørdag
Kvalifikation - 10.45
Løb 1 - 17.30

Søndag
Løb 2 - 14.50

Team Eilertsen Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Henrik Eilertsen
  • Jyllandsringen
  • 08/09/19 - Jyllandsringen - 1600 Challenge
  •