Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Kører søges til Spa 500

Job & handel 
03/09/19 

ARRIVE AND DRIVE
 

Holmgaard Motorsport søger den sidste kører til:
SPA500 den 4.-6. oktober

Holmgaard Motorsport deltager i SPA500 med vores VW Golf TCR med ABS fra 2018. Vi har 3 faste kører på bilen, Roy Edland, Jonas Holmgaard og Magnus Holmgaard. Til dette løb har vi også Rowan Shepherd med. Han har netop deltaget i 24-timers løbet i Barcelona sammen med os.

Vi er velforberedte, og bilen bliver serviceret efter VW Motorsports forskrifter.
Vi er aldrig udgået af et løb, vi har altid gennemført og er altid i den sjove ende af tabellen.

Vi medbringer en meget stor reservedelspakke, i tilfælde af, at noget imod forventning skulle gå galt.

Teamet har et meget flot og indbydende hospitality, hvor vi også er klar til at modtage dine gæster og evt. sponsorer, som vil få en VIP oplevelse. Vi har et af de flotteste set-up i pitten.

Vi medbringer vores egen trækker, som under løbet agerer opholdsstue/sted til kørerne at slappe af og lade op til løbet. Traileren er udstyret med klimaanlæg.

Vi har et meget velfungerende team på 15 mand.

For mere information, kontakt:
Kim Holmgaard på tlf. 20479394 eller e-mail: kh@tegee-dan.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.