Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Steen Johansen på gale veje efter DM-point

DM Rally 
02/09/19 

Varme sled hårdt på dækkene i DM 4 - Suzuki Rally Sorø
Selvom Steen Johansen og Claus Amstrup, Hårlev/Egtved, i deres rallytrimmede Skoda Fabia S2000 når op på 180 kilometer i timen, når den er hurtigst, taber de på lange og lige strækninger alligevel fart i forhold til feltets hurtigste biler.
 


(Foto: specialpress@gmail.com)

- Varmen var dog det største problem i weekendens rally. Ikke så meget for os selv, men for dækkene. Vi kunne klare det ved at sørge for en optimal vædskebalance, men varmen sled hårdt på dækkene, men sådan var det jo for alle, fastslog Steen Johansen efter årets fjerde runde af de danske rallymesterskaber - Suzuki Rally Sorø. Flere steder gjorde den bagende sol asfalten mere glat end ellers.


Steen Johansen og Claus Amstrup for fuld fart i deres 4-hjulstrukne Skoda Fabia S2000 på den anden af de ni hastighedsprøver i Suzuki Rally Sorø.
(Foto: specialpress@gmail.com)

Efter ni hastighedsprøver med en samlet distance på lige under 90 kilometer sluttede den sjællandsk-jydske duo på en generel 12. plads blandt 87 startende biler og på en ottendeplads i feltets hurtigste klasse med 4-hjulstrukne biler. - Det var et godt rally og strålende vejr. Både bilen og samarbejdet i denne fungerede, som det skulle. Også selvom vi havde en mindre fejlkørsel ved en sen nedbremsning på den anden af løbets hastighedsprøver, hvilket måske kostede os en enkelt placering i generalklassementet. Ellers var det et meget positivt og flot rally. Blot ærgerligt at problemer med tidtagningen på en af hastighedsprøverne medførte, at denne måtte slettes, tilføjede Steen Johansen.


Varmen sled hårdt på rallybilens dæk, men de holdt til en ottendeplads blandt feltets allerhurtigste biler.
(Foto: specialpress@gmail.com)

Efter det midtsjællandske opgør er han og Claus Amstrup i DM Klasse 6 nu på en samlet sjetteplads og i DIF Autoplus Dansk Superrally på en samlet 15. plads ud af 83 kombattanter. Om tre uger går det løs på ny, når årets femte og næstsidste DM-rally køres i Roskilde.


Steen Johansen og Claus Amstrup i mål på torvet i Sorø efter et rally, der tog så hårdt på 34 biler, at de udgik undervejs.
(Foto: specialpress@gmail.com)

Steen Johansen Rallying

Morten Dam
Specialpressen


Læs mere om:
  • Sorø
  • 31/08/19 - Sorø - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: