Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA GT4 European Championship

INGEN lykkelig slutning på 2019-sæsonen!

FIA GT4 
02/09/19 

Race er en sport, og på det plan Nicolaj Møller Madsen kører, en elitesport, og med elitesport går tingene ikke altid som planlagt.
 

2019 har været en svær sæson for Audi nr 1, og der er blevet kæmpet konstant med en bil, som ihvertfald ikke har været den hurtigste på gridden. Phoenix Racing og Nicolaj har dog aldrig givet op, hvilket har givet flere top 3-placeringer og en sejr i løbet af sæsonen.

"Denne weekend blev igen en hård en af slagsen. Lørdagens løb sluttede vi P4, efter en god og hård kamp, hvor vi især i den sidste del af løbet var stærkt kørende. Idag skulle sidste race for i år køres, og efter sving 1 var vi P10. Vi fik kæmpet os tilbage til P5, inden en langsomkørende bil skulle overhales med en omgang. Bilen valgte at ignorere det blå flag, og påkørte Audi nr. 1, hvilket slog bilen ud af sporing, og med 7 min igen måtte vi trække os fra løbet", fortæller Nicolaj.

Det var bestemt ikke den slutning på sæsonen som hverken han eller teamet Phoenix Racing havde drømt om. Samlet i mesterskabet endte de på en 5. plads. Race er uforudsigeligt, og nogle hændelser kan man ikke forberede sig på eller gøre noget ved. Teamet ser tilbage på en sæson med op- og nedture, og som har været præget af nogle svære omstændigheder til tider.

"Jeg er selvfølgelig utrolig skuffet! Vi går altid til opgaven for at vinde, og derfor er det surt at vende hjem med en placering, der ligger langt fra sidste års sejr i mesterskabet. Men sådan er min sport, og det ved jeg. Dog har min hær af rødklædte sponsorer gjort et enormt indtryk på mig og hele Nürburgring. Det er den mest sindssyge oplevelse jeg nogensinde har haft. De er intet mindre end fantastiske", afslutter Nicolaj.

Nicolaj Møller Madsen
Phoenix Racing


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Phoenix Racing
  • Nürburgring
  •