Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Bilhuset CMD Motorsport udgik til DM4

DM Rally 
02/09/19 

Det så lyst ud, inden starten på DM4/Suzuki Rally i Sorø for Bilhuset CMD Motorsport alias Nicolai Baltzer Jensen/Horsens og Vagn Åge Hansen/Vejle.
 

EN GOD GENERAL PRØVE
, giver som ofte en god premiere, og med det i bagagen fra to gode kørte rallysprints op til dette rally, så var Nicolai klar og opsat på opgaven rent mentalt.

SUZUKI RALLYET
,havde base på torvet i Sorø, med høje temperaturer og solskin og masser af interesserede rally tilskuere på torvet, så kørte Nicolai og Vagn Åge mod SS1 i deres Opel Adam Cup bil, målet var klart, avancement i cuppen.
Løbet bestod af 9 hastighedsprøver, 4 forskellige, to rundbaner og to gennemgående, GO !!

STENEN
, nogle gange er det de små ting som afgør et rally, andre gange kan tunge genstande ødelægge game planen som var lagt hjemmefra. OG stenen i inder svinget som Nicolai ramte på SS1, havde de observeret under notekørslen og skrevet i noterne, men noget gik galt, manglende fokus og BANG, de ramte stenen, og styretøjet stod skævt, og det måtte de køre de to næste hastighedsprøver med også, det resulterede i et træls tidstab.

NICOLAI
, ”det var ikke den start som vi havde håbet på, og jeg var mentalt sat op, men efter SS1 var den mentale side noget der skulle arbejde med, op af bakke hedder det vist”.

TIL SERVICE
, efter SS3 blev der arbejdet ihærdigt fra Nicolais side, og holdet kunne køre videre, velvidende at den førende i mesterskabet i cuppen var udgået med ødelagt motor, nu skulle der køres med fornuft, men farten og rytmen skulle findes. Cuppen var nærmest vendt på hovedet, den dag det ene hold ikke køre stærkt, så står et andet hold med dirigentstokken.

PÅ PRØVE 6
, skete der så det som IKKE måtte ske, i et vinkelsving knækker en spindel, og dermed over and out denne gang for Nicolai og Vagn Åge, og nej, ikke spindlen i den side hvor de ramte stenen på SS1.

KUGLE RAMMEN
, skal frem efter dette løb hvor mange af de bedst placerede i cuppen udgik, og dermed blev der vendt op og ned på stillingen.

TRÆLS for Nicolai som denne gang var klar, parat, start ready, især på den mentale del, men det mentale kan knække, som en spindel pludselig gør, træls, men rally sporten kan giver glæder, men også sorger, og det mærkede Nicolai på egen krop denne dag.

Allan POST


Læs mere om:
  • Sorø
  • 31/08/19 - Sorø - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: