Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Tilbage med point og ro i kørslen

DM Rally 
02/09/19 

, OG JA, Jan Jacobsen (Holstebro) og hans fast codriver Henning Kristensen/Resen var da spændte på, om deres ’tur på taget’ til DM3 i juni måned kunne mærkes på deres performance til DM4/Suzuki Rally lørdag den 31. august i og omkring Sorø.
 

BILEN, OPEL CORSA OPC
, stod igen strøget og med frisk maling og mekanisk i top tunet stand, og efter notekørslen kunne Jan konstatere, at prøverne (9 i alt heraf 4 forskellige) havde god længde, lidt lækkert grus og en del chikaner og udfordrende hop, tungen skulle holdes lige i munden, der var masser af top speed henover de mange vestsjællandske bakketoppe.

RYTMEN
, kom hurtig tilbage, både under notekørslen, men især da rally outfittet kom på, og Jan igen sad bag ruskinds rattet, koncentrationen, rytmen og farten fandt hurtigt sit vanlige leje.

GAMEPLANEN
, var logisk som en Olsen Banden plan, Jan ville ikke høre tider fra de andre i klassen, men bare finde tilbage til sit gamle jeg og fart, og ved at undgå at høre de andres tider, kunne der køres uden stress og jag/pres.

VED RALLYCENTRUM
, på torvet i Sorø var der nærmest sort af mennesker, det gode vejr, klubbens formidling omkring løbet og de 86 rallybiler skabte rally entusiasme, der var virkelig rallystemning denne lørdag midt i Sorø.

KLASSEN
, som Jan og Henning deltager, er benhård, men to af klassens front runnere havde uheld, og dermed kunne Jan og Henning køre andenpladsen hjem i klassen, og dermed blev comebacket belønnet med point og metal, og dette metal (pokalen) var sjovere at modtage end det metal der tog skade til DM3 på den hurtige Opel Corsa OPC.

Allan POST


Læs mere om:
  • Sorø
  • 31/08/19 - Sorø - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: