Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

FIA Formula 3

Christian Lundgaard har ikke givet op i kampen om Formel 3 titel

FIA Formula 3 
30/08/19 

Når Christian Lundgaard i weekenden stiller op til sjette afdeling af Formel 3 på Spa i Belgien, er det med en fornyet tro på mulighederne for at vinde Formel 3 mesterskabet.
 

Efter tre uheldige løb i foråret havde Christian Lundgaard opgivet kampen om titlen i Formel 3. Men en stærk weekend ved seneste afdeling i Ungarn, hvor han imponerede med hurtigste tid i træningen, pole position, hurtigste omgang i løb et, en sejr og en femteplads, har givet den 19-årige Renault Formel 1 juniorkører et lille håb om, at det måske kan lade sig gøre at indhente de førende i mesterskabet.

"Vi skal vise, at Ungarn ikke var en one-off, men rent faktisk er der vi hører til" fortæller Christian Lundgaard fra Spa. "Med weekenden i Ungarn fik vi et løft og troen tilbage på, at vi hører til helt i toppen. Vi har fortsat med at arbejde hårdt og i Ungarn viste vi, at de foregående afdelinger var uheld. Nu skal vi holde fast og kan vi komme på podiet hver gang i de sidste seks løb, så kommer vi helt klart til at kunne kæmpe om top tre i mesterskabet. At vinde mesterskabet ser fortsat svært ud, men vi har fået troen igen. De kommende baner ligger rigtig godt til mig og kan vi maksimere vores indsats så er mesterskabet ikke umuligt. Samtidig vil det også være godt for både mig og teamet, at vise vi kan komme tilbage efter en svær sæsonstart".

Mesterskabsstillingen forud for sjette afdeling af Formel 3
1. Robert Shwartzmann (Prema Racing), 124 point
2. Jüri Vips (Hitech Grand Prix), 112 point
3. Jehan Daruvala (Prema Racing), 104 point
4. Marcus Armstrong (Prema Racing), 98 point
5. Christian Lundgaard (ART Grand Prix), 73 point

Tidsskema for sjette afdeling af Formel 3
Træning, fredag den 30. august kl. 9.35
Kvalifikation, fredag den 30. august kl. 17.50
Løb 1, lørdag den 31. august kl. 10.35
Løb 2, søndag den 1. september kl. 9.45

Kvalifikationen og begge løb kan ses live på TV3 Sport og TV3 Max.

Lundgaard Racing

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Spa-Francorchamps
  • 01/09/19 - Spa-Francorchamps - FIA Formula 3
  •      ASETEK SIMSPORTS