Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Kasper Nyman klar til efterårs sæsonen

DM Rally 
30/08/19 

, i DM rally, hvor han pt. ligger 4’er i ’hurtig’ klassen R2, sammen med sin erfarne codriver Claus Kammersgaard/Grindsted.
 

KASPER NYMAN ANDERSEN
, årgang 1987, bosiddende i Vejen og efterhånden en dreven gut i rallyregi, og en af hans stærke sider er at han har prøvet at sidde i codriver sædet, og derved har en stor forståelse for en codrivers arbejde og samarbejde med førstekøreren, og derudover er han meget konstant, hurtig og en klog kører bag ruskindsrattet.

SUZUKI RALLY I SORØ
, den kommende lørdag består af i alt 9 hastighedsprøver, 4 forskellige, heraf to rundbaner og to gennemgående.

STARTEN
, foregår på torvet i Sorø, med den første af de 86 biler startende klokken 1130, og herefter begiver rallykørerne sig ud i omegnen af Sorø, hvor prøverne ligger en 20 minutters tid fra rallycentrum i hjertet af Sorø.

KASPER UDTALER INDEN LØRDAGENS RALLY
”Vi kører i en benhård klasse, og løbene i foråret viste, at småfejl og at være en langsom starter er NO GO, så jeg skal finde det rette spændings niveau er den allerførste meter”.

”Vi var ofte det anden hurtigste mandskab, men de føromtalte småfejl gav lussinger på resultatlisterne, og derfor er vi pt. 4 bedste mandskab målt på de kolde facts, nemlig pointene”.

SKODA FABIA R2
”JEG VED at bilen er 100 procent klargjort hjemmefra, for mine mekanikere er nemlig lige så dedikerede som jeg selv er, der er ingen genvej til succes, materiellet skal være toptunet og klargjort hjemmefra, og Det er det!!”.

R2 AUTOPLUS SUPERRALLY CUP
, her ligger Kasper og Claus pt. nummer 4, og i Klasse 4 ligger de ligeledes nummer 4. ”alt for mange firtaller, nu har der været en lang sommer ferie, og game planen for rallyet i Sorø er at slutte højere oppe end firtallet, og det kræver knivskarpe noter, og at vi inde i kabinen er skarpe både individuelt og sammen.

SIDST PÅ EFTERMIDDAGEN
, på lørdag kan man på rallyresult.dk så se om game planen lykkedes, og spørger man Kasper så SKAL der top point på kontoen, i en klasse hvor der bliver KØRT til, på og over grænsen, og på lørdag vil Kasper Nyman prøve den svære kunst, at finde det rette spændings niveau fra allerførste kørte meter.

SES vi i Sorø, ellers kan løbes følges via, www.rallyresult.dk - Og på løbets officielle hjemmeside http://www.sasnyt.dk/suzuki-rally.php

Allan POST


Læs mere om:
  • Claus Kammersgaard
  • Kasper Nyman Andersen
  • Sorø
  • 31/08/19 - Sorø - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: