Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

BGK fik en kanon weekend til DM

Go Kart 
28/08/19 

Vi kan lige så godt sige det med det samme - BGK har haft det bedste DM nogensinde og det er alt sammen takket være vores fantastiske kørere!
 

I Cadett Mini har vi nu endnu en Danmarksmester - nemlig Romeo Haagh! Kæmpe stort tillykke med titlen Romeo.

Resten af podiet stod der også BGK på - det blev nemlig indtaget af Oliver Fodor Rasmussen på en flot 2. plads og Viktor Snebjørn Poulsen på en ligeledes flot 3. plads.
Oliver Honoré kæmpede sig bravt frem fra sidste position til en fin 4. plads, August Snebjørn Poulsen kom ind på 5. pladsen og Mika Rünitz kørte i mål på 8. pladsen.
Super godt kørt af jer allesammen og stort tillykke med de flotte placeringer.

I Cadett Junior har vi ligeledes fået en Danmarksmester - stort tillykke til Tobias Bille Clausen med titlen!
De resterende kørere i klassen havde desværre alle lidt forskelligt de måtte kæmpe med og det betød at Anton Saugmann Güllich måtte nøjes med 13. pladsen efter 10 sekunders straf, William Willaume Li Andreasen kom ind på 14. pladsen og Christian Dannemand Jørgensen som ind på 22. pladsen.
Det var et hårdt felt og i gjorde det godt allesammen.

Og man tror det er løgn, men i OK Junior har vi sørme også fået en Danmarksmester. Emil Tanggaard kørte en suveræn weekend og du skal også have et stort tillykke med på vejen.
Jonathan Weywadt tog podiets 3. plads mens Magnus Nordal Terkildsen desværre blev diskvalificeret på grund af undervægt.

I OK gjorde Noah Degnbol Racing alt hvad han kunne for at hive titlen hjem, men måtte "nøjes" med 2. pladsen - vi her fra BGK synes nu stadig det er hamrende godt klaret så stort tillykke med placeringen.

I KZ2 var Gustav Krogh desværre uheldig og måtte udgå i finalen. Han sluttede dermed på 21. pladsen.

Men men men - jublen var ikke ovre da Danmarksmestrene var kåret. Takket være alle vores fantastiske køreres store indsats og gode resultater, blev BGK kåret som...

ÅRETS DIF/DM KLUB 2019!!!

Vi er simpelthen så taknemmelige og stolte over alle vores kørere - det er jeres indsats der har gjort det muligt så tusind tak til jer alle!

Tanja Saugmann
BGK