Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Night Race i Padborg satte publikumsrekord

Super GT Danmark 
28/08/19 

Super GT DanmarkFlere end 6000 tilskuere var på lægterne, da bilerne fra OK Mobil 1 Super GT i weekenden lyste natten op i Padborg Park
 

Dansk motorsport har fået en ny superklasse. Det blev der sat en tyk streg under, da OK Mobil 1 Super GT i weekenden satte ny publikumsrekord.

"Det var rigtig godt. Der var virkelig mange mennesker. Lidt over 6000 tilskuere. Det er helt klart publikumsrekord, og stemningen var skide god. Der var godt humør og fest, " forklarer Tom Gaarde Pedersen, der er promotor for klassen og ejer af Padborg Park.


(Foto: Denner Photo)

Han og resten af holdet omkring Padborg Park har knoklet i dagevis for at få alt på plads til natløbet, der normalt er årets højdepunkt på racerbanen i Padborg. Denne sæson blev det også vist på TV, da 6'eren transmitterede direkte fra det sønderjyske, men alligevel dukkede der altså rekordmange gæster op.

Enestående atmosfære

Mikkel Mac, der også kører Le Mans Cup for Ferrari, sluttede øverst på sejrsskamlen. Det er første gang, han var med til Night Race i Padborg.

"Det var super fedt. Alle dansede og hyggede sig, og derfor var atmosfæren enestående. Det er det eneste løb i Danmark, der bliver kørt i mørke. Det er nok også med til at gøre eventen til det, det er. Det er super vigtigt for dansk motorsport at finde de ting, der kan tiltrække flere mennesker," forklarer Mikkel Mac.

Med sejren er Mikkel Mac nu på andenpladsen i det samlede klassement. Han har 24 point op til Kevin Rossel, der fører med et løb tilbage af sæsonen. Det bliver også kørt på Padborg Park d. 12. og 13. oktober.

OK Mobil 1


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 24/08/19 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •