Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Australiens GP - Toyota racerapport

Formel 1 
09/03/03 

Efter meget lovende takter fra Toyota, blev der ikke nogen gevinst med til det japanske mærke. Men selvom pointene udeblev har Toyota i weekenden vist at de er på vej frem og vi kommer helt sikkert til at se meget mere til teamet. Panis fik problemer med benzinpresset, mens da Matta udgik efter syv omgange da han satte sin racer af.
 

Olivier Panis

"Vi har haft et problem med benzinpresset til tider igennem weekenden og det kom tilbage under løbet i dag. Vi tog et godt valg ved at starte løbet på slicks og det er virkelig en skam fordi vi kørte så godt. Jeg er sikker på at vi forpassede podiet i dag, men ønsker fortsat at være positiv. Raceren føltes virkelig god og jeg mener at hele teamet har udført et godt stykke arbejde og vi har vist vores potentiale denne weekend."


Hele weekenden har det været en fornøjelse at se Panis køre - der er mere i posen fra franskmanden og Toyota
(Foto: Toyota Racing)

Cristiano da Matta

"Jeg begyndte løbet på slicks hvor banen stadig var lidt våd nogle steder, så det var svært at begynde med, men som banen begyndte at blive mere tør gjorde jeg gode fremskridt og indhentede kørerne foran mig. Da jeg kom ind i sving 3 havde jeg to racere til venstre for mig, så jeg kunne ikke se 100-meter skiltet, og da jeg så 50-meter skiltet var det for sent. Det var en dum fejl. Løbet var meget sjovt sålænge det varede, men det var på ingen måde langt nok for mig. Vi har været virkelig konkurrencedygtige denne weekend og jeg ved at raceren er hurtig, så jeg ser frem til det næste løb."


Cristiano da Matta fik en noget blandet Formel 1-debut - fik ikke vist hvad han står for
(Foto: Toyota Racing)

Ove Andersson, teamchef

"Jeg er skuffet, men jeg er ikke bekymret fordi jeg mener at TF103 raceren har vist virkelig god potentiale . Vi kan nu se frem med fortrøstning til de kommende løb. Jeg er ked af det på Olivier og Cristianos vegne for det der skete i dag, men sådan er race og vi må leve med det. De har været med i race i så lang tid at de kender til det!"

Benji

Læs mere om:
  • 09/03/03 - Albert Park - Formel 1
  •